Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy minęły wam mdłości w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Błagam, pocieszcie mnie. Jestem w 10 tc i jest coraz gorzej, wymiotuję średnio 3 razy dziennie, po wszystkim mnie mdli, drażnią mnie nawet zapachy takie jak płyn do płukania, żel pod prysznic, dezodorant, o zapachach "lodówkowych" nie wspomnę. To moja 3 ciąża, miałam mdłości ale nie aż tak.. Kiedy u was mineło?

Gość gość
mdłości minęły mi około 12 tyg ( a były całodobowe), za to zaczęły się wymioty, ktore męczyły mnie do 16 tyg

Gość gość
Ok 14-15 tyg ciazy

Gość gość
pociesze Cie.. ja nie mialam wcale a teraz (37tc) mam codziennie :(

Gość Eliza 2014
Mi minęły około 18 tygodnia, na szczęście nie wymiotowałam , ale nie mogłam używać swojej pasty do zębów, nie znosiłam zapachu dezodorantu męża, zapachu zaparzonej kawy . Dodam, ze w I ciąży nie miałam w ogóle mdłości.

Gość gość
Po 16c. Do tego momentu kazdy dzien zaczynalam od belta,

Gość gość
Równo po 3 miesiącach licząc od zapłodnienia

Gość gość
12 tc a męczyłam się też jak czułam jedzenie a jak sprzątałam i użyłam Clina to rzygałam z 10 min bez przerwy...

Gość gość
Caly pierwszy trymestr ciazy

Gość gość
po 3 miesiacu:/

Gość gość
jak urodzilam

Gość baska9922
Mi minęły w 20 tygodniu. Strasznie się męczylam. Gdybym wiedziała, że jest coś takiego jak imbifem to na pewno bym go kupiła a nie jadła sucharki i piła colę:)

Gość gość
ja jestem miedy 7 a 8 tyg, mam mdlosci od 2 tyg, mam nadzieje ze przejdzie, ale nie dam rady zniesc zapachu parzonej kawy, ktora uwielbialam, a teraz moge zemdlec jak poczuje

Gość gość
Po porodzie

Gość atłasowa
Ja dodaję sobie do wody Imbifem, tak z 30 kropli i po mdłościach nie ma ani śladu. U mnie podczas ciąży sprawdzają się genialnie te krople. W pierwszej ciąży łykałam czasem tabletki na bazie imbiru, ale to typowo na chorobę lokomocyjną, natomiast ten Imbifem, to chyba pierwszy taki preparat na rynku, który powstał z myślą o ciężarnych :). Ja sobie chwalę, bo po co się tak męczyć...? Tutaj możecie sobie poczytać o Imbifemie: http://www.imbifem.pl/

Gość gosscc
Przy 1 dziecku mdłości, wymioty i jadlowstret, przeszło ok 14 tyg. W drugiej ciąży o wiele wiele jeszcze gorzej. Miałam niepowsciagliwe wymioty ciezarnych, aż wylądowałam na kroplowkach. Przestałam wymiotowac w 14 tyg, ale mdłości mam do teraz ( kończę 18). Jestem wyczerpana i sama się zastanawiam ile jeszcze. Jak słyszę ze ciąża to nie choroba to mnie szlag trafia.

zaczely sie rowno jakos w 6 tyg i skonczyly kolo 12-13 tc. Wiec elegancko i niech nie wracaja, bo problem mdlosci mnie i tak bardzo dotyczy - anemiczka ze mnie z nerwica zoladka;] w ciazy chcialm umrzec, nie wymiotowalam, ale mdlilo mnie caly okragly dzien, czulam, ze chce mi sie odbic, ale nie moglam, wiec na wieczor, gdy juz nie mialam sil, pilam troche coli, dopiero wtedy mi sie troche odbilo. w nocy mnie nie mdlilo prawie w ogole za to - najchetniej wtedy bym nie spaal, bo czulam ogromna ulge. ale tylko rano wstalam i cala zabawa od nowa.

zaczely sie pod koniec 6 tygodnia a skonczyly w 18 - tzn mam nadzieje :D bo poki co od tygodnia czuje sie swietnie :)