Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne u faceta i co jest tego przyczyna?

Polecane posty

Gość gość

Czesc, powiem krótko i na temat. Kochałam sie z facetem, było dobrze, robił to mocno ze tak powiem i kiedy doszedł czułam to ale doszedł w troche inny sposob niz zawsze. Pierwszy raz cos takiego było. No i mowil ze doszedł, ze skończył, ale w prezerwatywie nie było spermy, chyba w ogóle. Mowil ze jakies troszeczkę taka przezroczysta, ale ja spermy nie widziałam. I prosze powiedzcie mi faceci, czy facet moze dojść ale bez spermy? Dlaczego tej spermy nie było? Moze to sa jakies problemy zdrowotne? Czy Np nie było spermy bo wcześniej jajka były opróżnione? Ale No ile potrzeba czasu zeby jajka opróżnić i zeby w ogóle spermy nie było. Prosze po prostu sie nie śmiejecie a odpowiedzcie normalnie. Dzieki.

Gość gość
wpisz w wyszukiwarce "różnica pomiędzy spermą a nasieniem". Poczytasz to zrozumiesz. facet jest normalny.

Gość gość
OK, chcoiaz dziwne to jest . Dodam jeszcze, ze kochaliśmy sie ostatnio ponad tydzien temu i od dłuższego czasu on w ogóle nie chciał dochodzić, tez był zmęczony a mowi ze dla niego to ciezko, zawsze wiecej czasu potrzebował. No ale powiedzcie mi ze skoro nie "wyproznilam" sie przez tak długi czas to czy to jest nadal normalne? Przez prawie kilka tygodni, a w nocy tez mu samo sie nie wyróżniło mowil :/ No a tej spermy wczoraj to tam na prawde minimalnie było i taka przezroczysta. On palił, potem przeniósł sie na vaporizer i teraz od kilku dni z owy pali, bo cos mu z tym vaporizer sie stało. Czy przez fajki w ogóle sperma by mu zaginęła?

Gość gość
To jak jest tak mało spermy nawet długo kiedy nie było wytrysku to od białka? On mięso je, raczej nie ma mało. No bo kurde chyba nie zdradza. Dwa dni z rzędu był praktycznie cały czas ze mna to juz sperma powinna byc.

Gość hampninglbuswert1978uwyzo
Czesc, powiem krótko i na temat. Kochałam sie z facetem, było dobrze, robił to mocno ze tak powiem i kiedy doszedł czułam to ale doszedł w troche inny sposob niz zawsze. Pierwszy raz cos takiego było. No i mowil ze doszedł, ze skończył, ale w prezerwatywie nie było spermy, chyba w ogóle. Mowil ze jakies troszeczkę taka przezroczysta, ale ja spermy nie widziałam. I prosze powiedzcie mi faceci, czy facet moze dojść ale bez spermy? Dlaczego tej spermy nie było? Moze to sa jakies problemy zdrowotne? Czy Np nie było spermy bo wcześniej jajka były opróżnione? Ale No ile potrzeba czasu zeby jajka opróżnić i zeby w ogóle spermy nie było. Prosze po prostu sie nie śmiejecie a odpowiedzcie normalnie. Dzieki. Jasne http://fc.cx/g

Gość gość
jedno jest pewne będziesz cierpic kiedy nie wiem ale wiadomoze ze za ten grzech bedziesz cierpiec jak za kazdy grzech np kłamstwo też się cierpi bo jak wiadomo nic nie jest za darmo nawet grzechy kture płaci sie cierpieniem tylko ze bóg ma wiecznosc na karanie chyba ze bedziesz błagac o miłosierdzie jezusa

Gość gość
Co? Proszek ie odbiegać od tematu :P