Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fantazje erotyczne

Polecane posty

Gość gość

Mam 32 lata i nie za bardzo udane małżeństwo w kwestii erotycznej niestety już też, taka samotność we dwoje ale nie chce się o tym rozpisywać mam problem ze sobą gdyż strasznie dużo fantazjuje o obcych mężczyznach co i jak z nimi robię męczy mnie to bardzo. Na poprawe u mnie w zwiazku bedzie cieżko na ten moment jeśli to jest w ogole możliwe :(

Gość gość
Jesteś mężczyzną czy kobietą?

Gość gość
jestem kobieta

Gość olinenin1980ucrys
u mnie to samo szukam starszej kobiety do spotkan i seksu bez uczucia i zobowiazan Jasne http://doo.lu/24

Cóż można powiedzieć doradzić może psycholog i wspólnie z mężem usiąść pogadać ? Może czegoś brakuje coś trzeba poprawić?

ja jestem w podobnej sytuacji, zdecydowałem się, że nawiąże romans i już coś pączkuje. Polecam podobne kroki.

Porozmawiaj z mężem i spróbujcie spotkań z seksuologiem. To chyba lepsze rozwiązanie, niż od razu próbować z innymi bez zobowiązań... Może i z mężem w sprawach intymnych jest słabiej, ale w innych kwestiach pewnie jest już lepiej, skoro zdecydowaliście się na ślub to coś musi miedzy wami być. Czy warto to niszczyć? Naprawdę polecam spotkać się z seksuologiem. Wiem od znajomej, że seksuolog Stanisław Dulkowski jest świetny. Przyjmuje w Warszawie na Ursynowie. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego

Albo może lepiej zacznijcie najpierw terapie dla par, gdy może wasze relacje się poprawią to i sprawy intymne też. W Psychomedic.pl, czyli tam gdzie przyjmuje też seksuolog Dulkowski, terapie dla par prowadzi pani Agnieszka Gudzowata. Ma świetne opinie

Gość gość
Pasikoniku powiedz jak nawiązales romans? Pytam z ciekawosci

zacząłem aktywnie szukać, przede wszystkim wyostrzyłem zmysły, jaśniej komunikowałem potencjalnej osobie, co mnie interesuje i sam byłem zaskoczony, ile osób jest w podobnej sytuacji. Jednak, nie wszystkie są gotowe na romans, raczej na flirt.

Gość complatesib1986rokfs
u mnie to samo szukam starszej kobiety do spotkan i seksu bez uczucia i zobowiazan Jasne http://u.mandib.com/d