Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc świszczący oddech u niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Szanowni jestem matką 11- miesięcznej córeczki - załamaną matką bez sił i praktycznie już nadziei że ktoś może mi pomóc . Córeczka w wieku 5 tygodni przeszła obturacyjne zapalenie płuc wirus RSV Dwa tygodnie byłam z Nią w szpitalu po wyjściu było wszystko w porządku. Po ukończeniu 4 miesiąca córeczka zaczęła mieć świszczący wydech bez żadnego przeziębienia , kataru czy kaszlu. Dziś ma ukończone 11 miesięcy i nie była ani razu chora na zapalenie płuc bądź oskrzeli. Byłam z Nią u następujących lekarzy: Kardiolog- echo serca Laryngolog - badania tchawicy nosa gardła Neurolog Alergolog Pulmonolog - ok 10 lekarzy Gastrolog- badanie refluksu żołądkowego Pediatra radiolog- usg grasicy Dwa zdjęcia rentgenowskie klatki piersiowej Usg brzuszka Morfologia idealna Kał również Testy na alergie ok Wszystkie badania wyszły prawidłowo a córeczka nadal świszczy Nie robi tego nieustannie bywa że nie robi tego wcale przez ok tydzień czasem dwa Bywa że robi to kilka dni pod rząd Nikt nie wie co to może być a ja strasznie się martwię Nigdy nie świszczy podczas snu Czasem bawi się intensywnie i oddycha normalnie a czasem świszczy Obserwuję Ją nieustannie i nie wychwyciłam podczas czego to się nasila To poprostu robi bez znaczenia co robi gdzie jest itp Czasem zaświszczy tylko z 4 oddechy i przestaje Czasem rano czasem po poludniu Jestem załamana nie wiem gdzie szukać pomocy każdy odsyła mnie od jednego lekarza do drugiego Dziecko jest wesołe , ma dobry apetyt, prawidłowo się rozwija ktoś patrząc z boku nigdyby nie pomyślał To samo mówią nam lekarze okazując zdziwienie proszę drogie Mamy pomóżcie jeśli Waszym skarbą to się przytrafiło

Gość gość
czemu urodziłaś takiego potworka? społeczeństwu na złość?

Gość gość
mi świstało jak byłam chora na gardło z doświadczenia wiem że na usg rzadko coś wychodzi trzeba by zrobić dziecku rezonans ale jest drogi

Gość gość
świsty , gwizdy -wylazło takie coś z Twojej peezdy

Gość gość
Debilu z 00:45 twoi starzy wlasnie popelnili ten blad, ktorym jestes.

Gość gość
może mieć początki astmy