Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie będą zalety a jakie wady wynikające z zamknięcia tego forum?

Polecane posty

Gość gość
będę mieć więcej czasu na oglądanie w internecie filmów z gołymi babami :classic_cool: to wada czy zaleta?

Gość gość
nie będzie propagandy antyrządowej i antyunijnej. mniej swołocz będzie o sobie wiedzieć mniej się ze sobą komunikować

Gość gość
Szkoda tego forum,ale to juz nie jest to sama kafeteria co kiedyś,nie wchodziłam tu często,ale czasem potrzebowałam rady i zawsze były tu życzliwe osoby. Teraz bardzo się zmieniło,pełno złośliwych uwag,nieżyczliwości ,wulgaryzmów.tak jakby to było jedyne miejsce gdzie można każdego bezkarnie obrażać.Wolę już tu o nic nie pytać bo strach się bać jaką otrzymam odpowiedź.

Gość gość
a kto powiedział, że zamykają? po proszę o fakty, linki itp bo takie tam pierdu pierdu to sobie mozecie wsadzić... wiecie gdzie :classic_cool:

Gość ostatni azyl
nic nie zamykają to taka sama plotka jak to że kafe jest płatna ludzie to we wszystko uwierzą co kto napisze

Gość gość
Jak masz dowód, że nie zamykają to pokaż. Na WP napisanie jest bardzo wyraźnie " 29.01.2015 roku kobiecy portal Kafeteria.pl zostanie zamknięty ! " Skopiowałam fragment tekstu specjalnie dla was, skoro nie potraficie znaleźć.