Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci chca mnie wpedzic w wieksze KOMPLEKSY?

Polecane posty

Gość gość

Za kazdy razem jak poznam faceta troche sie zblizymy badz spotykamy chocby na niezobowiazujacy sex Oni za kazdym razem probuja po czase wpedzic mnie w kompleksy, potrafia mowic mi ,ze brzydko wygladam itp niezbyt mile slowa ,na poczatku nie zdawalam sobie sprawy ze robia to celowo,manipuluja mna ,zbyt naiwna glupia bylam Oni wcale tez nie sa idealni ,piekni jakbym chciala tez moglabym im mowic o ich "niedoskonalosciach " ze brzydki ze ma gruby brzuch,badz krzywe,chude nozki,albo niezbyt ladnie zbudowany,badz ma malego penisa ,zbyt niski jak na faceta..ale nigdy tego nie robilam. Co robie nie tak ? ze za kazdym razem przyciagam facetow ktorzy pozniej probuja wpedzic mnie w duze kompleksy dokuczaja ? Tak to zabiegaja,sa bardzo zazdrosni zaraze zlosliwi jak gdzies wychodzilam z kims sie spotykalam,a dokuczaja i czasami mowia ze brzydko wygladam itp

Gość gość
bo to strategia taka mówią że jesteś brzydka a to oznacza że nie zasługujesz na niego i masz wielkie szczęście że on się tobą zainteresował oraz że żaden facet na ciebie nie poleci oczywiście to bzdury taktyka facetów z kompleksami w dodatku egoistów radzę omijać takich z daleka bo to buraki są

Gość gość
dlaczego spotykasz się z TAKIMI mężczyznami? pomyśl, czemu ich wybierasz? może coś ciebie do nich przyciąga? są przecież inni mężczyźni, którzy tak się nie zachowują ale ty się z nimi nie spotykasz

Gość gość
jaka jest przyczyna ze faceci pozniej dokuczaja chodzi i o wyglad . Zatem Po co podrywal ,zabiegal o wzgledy skoro mu sie nie podoba ? nie rozumiem tego

Gość gość
on się boi że go zdradzisz zostawisz dlatego chce żebyś się tego bała zrobić np. facet wymyśli że masz tłustą dupę ciągle ci to powtarza aż uwierzysz jesteś na imprezie i fajny koleś się natrafi byś chciała coś więcej ale co boisz się odrzucenia bo masz tłustą dupę której nie masz rozumiesz

Gość gość
Czesto jak facet zobaczy wyczuje ze kobieta ma kompleks na jakims punkcie i jak nie jest po mysli faceta to specjalnie uderza w czuly punkt kompleks kobiety.(manipulator,podly ) Zeby ONA czula sie ta gorsza od niego ;)

Gość gość
Masz tragiczny gust, skoro zawsze trafiasz na nieudaczników życiowych, którzy kompleksy wyładowują na tobie. Od takich lepiej trzymać się z daleka, bo potrafią zniszczyć pewność siebie u każdej kobiety.

Gość gość
niestety takiich burakow pelnno :(

Gość gość
mi zawsze mówił że jestem najpiękniejsza ,a jak poszłam do innego bo mnie opuścił z powodów krytycznych zdrowotnych (podobno) to mnie urzekł informacją że mam małe cycki :-) ciekawe czemu mi tego nie mówił jak byłam z nim lata

Gość gość
""Oni wcale tez nie sa idealni ,piekni jakbym chciala tez moglabym im mowic o ich "niedoskonalosciach " ze brzydki ze ma gruby brzuch,badz krzywe,chude nozki,albo niezbyt ladnie zbudowany,badz ma malego penisa ,zbyt niski jak na faceta..ale nigdy tego nie robilam. ""

Gość gość
Ale wciskasz kit. Jak ty nimi manipulujesz, że każdy gada to samo abo ty słyszysz tylko jedno.

Gość gość
wielu burakow posrod nas..