Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

leniwa koleżanka karmi 2 letnie dziecko słoiczkami

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka nie pracuje, siedzi w domu i obiadów nie gotuje ona i jej mąż jadają na miescie a dziecko dostaje słoiczki , i jeszcze na dodatek zaprowadza go na 2 godziny dziennie do żłobka nie wiem po co jak i tak siedzi w domu, poza tym maż pomaga jej w domu sprząta itp. przecież skoro mąż jej pomaga dziecko do złobka to mogłaby chyba ugotować obiad prawda. LEŃ taki ze szok. Ale zadbać o siebie to ma czas zawsze wymalowana , na basen chodzi ale maż musi na to wszysko harować na żłobek obiady na mieście no brak słów

Gość gość
zazdroscisz?

Gość gość
zazdrośc aż bije od ciebie a w sumie nic ci do tego

Gość gość
a co Cię to obchodzi?! Pewnie żal tyłek ściska. Nie zła koleżanka z Ciebie jak jej dupę za plecami obrabiasz :/ fałszywa suka

Gość gość
są takie przypadki moja kuzynka też nie pracuje aw domu taki syf że jako ostatnio poszłam do niej na kawę to musiała iść na górę do swojej matki po czystą szklankę :)

Gość gość
a co Cię to obchodzi?! Pewnie żal tyłek ściska. Nie zła koleżanka z Ciebie jak jej d**ę za plecami obrabiasz :/ fałszywa suka x poziom twojej wypowiedzi jest skandaliczny! to jest forum kobiece i mozna poplotkować o rożnych rzeczach a twoje obelgi świadczą tylko o tobie

Gość gość
Czy w Polsce nie potrafimy już normalnie dyskutować? Dlaczego używacie obelg i przezwisk wobec tych którzy mają inne zdanie? Każdy ma prawo do własnego zdania i oceny sytuacji nie jest to powód by kogoś obrażać i wyzywać - wstyd mi i smutek mnie ogarnia, że zamiast wymiany poglądów czytam obelgi bluzgi i bluzgi na poziomie rynsztoku - wstyd !

Gość gośćautorka
bo zamiast dziecku jakis zdrowy posiłek ugotować skoro ma czas na to to ona daje dziecku syf w słoiczkach. NO LUDZIE 2 letniemu dziecku. nie pracuje maż jej pomaga w obowiązkach dziecko prowadza do żłobka to mogłaby chyba ugotować chociaż tyle żal mi tego dziecka po prostu

Gość gość
w słoiczkach nie ma syfu ale to juz nie jest odpowiednie jedzenie dla 2 letniego dziecka.

Gość gość
Marna prowokacja :)

Gość gość
nie każdy jest stworzony do gotowania. Moja kuzynka też nie gotuje i jadają w restauracji a dziecko w przedszkolu

Gość gość
Może jej mężowi bardziej zależy na zadbanej żonie, która ma czas pójść na basen dla własnego zdrowia i dobrego samopoczucia, niż na siedzącej w domu kwoce, która tylko gotować i jęczeć potrafi?

Gość gość
Ha ha ha, odpowiedzi do autorki. - gość dziś zazdroscisz? gość dziś zazdrośc aż bije od ciebie a w sumie nic ci do tego gość dziś a co Cię to obchodzi?! Pewnie żal tyłek ściska. Nie zła koleżanka z Ciebie jak jej d**ę za plecami obrabiasz :/ fałszywa suka xx Ale gdyby post był napisany tak: ---Nie pracuję, siedzę w domu i obiadów nie gotuję. Z mężem jadamy na miescie a dziecko dostaje słoiczki. Zaprowadzam dziecko do żłobka, na dwie godziny, mam wtedy czas latac po butikach, drogeriach i kosmetyczkach. Mąż pomaga mi w domu sprząta itp. Dbam o siebie, chodzę na basen, kosmetyczki, fryzjera. :) To odpowiedzi wyglądały tak Ale z ciebie sucz. Pasożyt bez honoru Nie wstyd ci tak męża okradać? Ty leniwa krowo, obiadu nawet mężowi nie ugotujesz? Haruje na ciebie. Dziecku mogłabyś chociaż zupę ugotować.

Gość gość
słoiczki są do lat 3,więc czemu nie dać dwulatkowi? moja corka ma dwa lata i czasem dam jej sloiczek,no ale codziennie bym nie dawala... a tak abstrahujac od tego wszystkiego,ladna z Ciebie kolezanka co d**e obrabia