Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny ból zębów. Pomocy!!

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj nagle zaczął mnie potwornie boleć ząb od nacisku, i nie wiem czemu. nie ma żadnej dziurki ani nic, ale był już plombowany kiedyś. W nocy budziłam się z bólu bo bolał mnie drugi ząb, całą noc!!! dziś rano już mnie nie bolał ten co wczoraj, ale pobolewał mnie jeszcze trzeci ząb. teraz nie boli mnie żaden. Nie wiem czy iść do dentysty bo żaden ząb nie ma dziurki ani nic. a jak mi zawsze dentysta sprawdzał na wizycie zęby takim "wacikiem małym, zimnym" to bolały od tego wszystkie i nigdy nie wiedział który ząb. I teraz nie wiem czy iść? bo wydaje mi sie że i tak nie będzie wiedział który to, a nie dam sobie przecież wszystkich rozwiercić.

Gość gość
a lodów czasem do buzi nie brałaś???

Gość gość
zabawne. Nie jem lodów w zime :P

Gość gość
to bóle przedśmiertne, przykro mi

Gość gość
dentysta zrobi Ci rtg zębów i będzie wiadomo. Możliwe, że masz jakiś stan zapalny dziąseł, przyzębia albo np okostnej. Może też być ból od zatok np. Idź do dentysty!

Gość gość
nie no ludzie. bez jaj. ja tu na poważnie pytam. może ktoś też miał taki dziwny przypadek

Gość gość
no napisali Ci idź do dentysty może robi ci się stan zapalny. u mnie dopiero po 2 latach od wyleczenia zebów wyszło, że miałam źle zrobiony kanał w dwójce. ten ząb niby nie bolał, ale wszystko naokoło spuchło i jedynie dokuczał mi ząb ... trzonowy po rentgenie wszystko było widac jak na dłoni

Gość gość
Zdecydowanie powinnas zglosic sie do dentysty, mogę ci polecic tego do którego ja sama chodze http://www.victoriaclinic.pl/, maja swietnych specjalistow z bardzo dobrym podejściem do pacjenta, na pewno pomoga

Gość gość
ja też tak miałam ostatnio okazało się że to nie ząb a mała krostka na wardze i mi ona się ocierała o dziąsło dopiero jak podrosła to się kapnęłam

Gość gość
To pewnie była afta. W przypadku bolu zeba polecam jednak udac się do specjalisty, nie można lekceważyć objawow. Ja zawsze jak boli mnie zab ide do http://www.neodentica.pl/. Maja tam naprawde swietnych specjalistow, a ceny zabiegow nie sa wysokie