Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blair With Project czy ktoś z Was odgądał?

Polecane posty

Gość gość

Dokładnie chciałabym wiedzieć jak się kończy? Jak zginęli główni boheterowie?

Gość gość
umarli z nudów postawieni do kąta w zrujnowanym domu w środku lasu 🖐️

Gość gość
hehe dobre, że w lsie to wiem, że były sceny w zrujnowany domu to też wiadziałam w zwiastunie, ale chodzi mi konkretnie jak jest pokazany koniec filmu? Tzn czy widz domyśla się tylko co się z nimi stało czy jest pokazane?

Gość gość
nie jest pokazane. i dobrze; takie filmy lepiej dzialaja na wyobraznie ;)

Gość gość
Czyli widz musi domyśleć co się z nimi stało.. Czyli co Wam wyobraźnia posuwa?

Gość gość
Podbijam! Piszcie:0

Gość gość
Oni zginęli zabici przez wiedźmę, tzn. tutaj chodzi o wymyśloną legendę, zwabiła ona ich do tego swojego domku (to ona była powodem ich wszystkich problemów, zaginięcia mapy, zagubienia się i błądzenia bez sensu itp.) i zabijała dwojkami tj. jeden stał twarzą do sciany gdy drugi był mordowany, jeżeli oglądałeś film to się skapniesz - najpierw jednego chłopaka "porwała" potem następną dwójkę, która weszła do domku.

Gość gość
O kurcze dzięki wielkie!!:) ja oglądałam tylko fregnetami bo jednak za bardzo działa mi wyobraźnia i zawsze ciekawiło mnie jak się skończyło.. troszeczkę inaczej sobie wyobrazałam koniec

Gość gość
Nie ma sprawy :)a jak sobie wyobrażałaś zakończenie? dla mnie on cały jest niedopracowany, naiwny strasznie no, ale takie czasy były, film działał ostro na młodzież bo wyglądał na dokument a to wszystko zmyślone, to kręcenie "z ręki" też dawało do realności. Słabe efekty zamierzone, ale ogólnie film nudny niestety.

Gość gość
dla mnie takie filmy są "nieoglądalne", nudne, a to kręcenie z ręki i stylizowanie na amatorki efekt w moim przypadku odnosi odwrotny efekt- nie potrafię "wejść" w historię ani bać się, a w przypadku BWP wszystko wygladało jak video nakręcone w parku miejskim przez dzieciaki.

Jeden z moich ulubionych horrorów... wielbię. Polecam też drugą część, jest inna, ale też świetna.

Gość gość
ja uwielbiam ten gatunek horroru tzn akcja z kamery ręcznej uczestnika akcji ale trudno zrobic dobry film, wiele oglądałam i wiekszości nie wyszło

Gość gość
W Marcu 2015 roku do kin wejdzie szósta część "Paranormal Activity". Zapraszam do obejrzenia.

Gość gość
"Paranormal Activity" obejrzałam tylko pierwszą częśc, oczywiście zasłaniając oczy w tych najbardziej przerażających momentach... Miesiąc bałam się spać, budziłam się o 3... i nigdy więcej... Nie na moje nerwy;)

Gość gość
BWP2 kończy sie chyba jakoś tak że bohater który ocalał ogląda kasetę na której widzi jak oni się nawzajem mordują... czyli generalnie taki obłęd...