Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerażające cycki po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Moja sąsiadka ma 40 lat i czwórkę dzieci. Poszłam do niej ostatnio pożyczyć sitko i otworzyła mi w lekko prześwitującym t shircie bez stanika. Takiego czegoś to ja w życiu nie widziałam. Myślałam, że hasło "cycki do pępka" jest przesadzone, ale one naprawdę były do pępka. Aż odechciewa się dzieci rodzić. Oczywiście teraz usłyszę, że jestem pustakiem, natomiast nawet to, że nim jestem NIE ZMIENIA FAKTU, ŻE WIDOK BYŁ TRAGICZNY. Albo sąsiadka miała już wyjściowo obwisłe cycki, za długo karmiła itd albo po prostu zawsze następują takie zmiany i nic się na to nie poradzi. Wyglądało to fatalnie.

Gość gość
no niestety - fizyki nie da się oszukać - im większe i cięższe piersi tym bardziej pod wpływem siły przyciągania i upływu czasu wiotczeją.

Gość gość
Nie zawsze tak jest, moja mama po czwórce dzieci, dziś juz stara kobieta, ma piękny, jędrny biust. Ja takiego nie mam w w wieku 30 lat. Ale ona w ogóle niesamowicie się trzyma, jej siora 10 lat młodsza a przy niej jak grzybek. Widać geny a i zaznaczam, ze mama miała ciężkie życie a wygląda pięknie.

Gość gość
a ja ci powiem, że mnóstwo kobiet ma bardzo kiepskie cycki, a naogladałam sie tego na plażach, basenach, na obozach, w szatniach. młode ładne dziewczyny, co nigdy nie rodziły często mają zwis albo skarpety. wystarczy np raz przytyć- schudnąć i jak dużo z tego bło w biust, to jest tragedia

Gość gość
ja mam płaskie :(

Gość gość
ty chyba bardzo wymagająca jesteś skoro uważasz że młode i ladne mają kiepskie biusty, racze każda ma lepsze od moich

Gość gość
to w jakiej formie są cycki zależy od tego czy są zbudowane w większości z tkanki tłuszczowej czy gruczołowej przy chudnięciu zanika tkanka tłuszczowa i wtedy są skarpety gdy biust w większości jest zbudowany z tkanki gruczołowej, jego wielkość i kształt nie zmieniają się drastycznie po schudnięciu nie wiem natomiast jak to się ma do karmienia piersią: podczas karmienia tkanki gruczołowej jest chyba więcej a potem jej ilość zmniejsza się

Gość gość
ty chyba masz rację, ale karmieniu to i gruczoł zanika nie tylko tłuszcz, tak słyszałam :( i to pewnie prawda, po wykarmieniu może się skurczyć gruczoł w końcu bierze udział w tym procesie więc podlega zmianom

Gość guesttawa
Ja sobie po ciazy...poprawilam :) i nie wiem czy sa tu przeciwniczki czy nie, ale ja sie z tym o niebo lepiej czuje. male wkladki eurosilicone i wcale nie wygladaja zle czy nienaturalne :) bardzo mi z tym dobrze