Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa851

Poronienie czy ciąża

Polecane posty

Gość gość
No właśnie, a mnie od około 30 grudnia dzień w dzień boli podbrzusze, do tego ból głowy i toaleta. Zastanawia mnie to, że tydzień temu podczas robienia testu przy tych krwawieniach test był negatywny, a dziś rano pozytywny.

Gość gość
Boze dziewczyno pol dnia piszesz jedno i to samo ze ciebie cos tam zastanawia... Ogarnij sie! Widac ze mloda jestes.. Zamiast leciec do lekarza na juz to ty p********z w kolko jedno o to samo (sorry ale ciagle sienpowtarzasz) my wrozkami nie jestesmy!

Gość gość
Ale jak to sie stalo, ze ty nidgy nie bylas u ginekologa????? Do dentysty tez nie chodzisz?

Gość gość
Nigdy wcześniej nie miałam żadnych problemów. Więc zamiast mnie obrażać powie ktoś jakie może prawdopodobieństwo czegoś? jutro już umówiona jestem na wizytę.

Gość gość
Kude, zaczelas wspolzyc, to powinnas byla idc i do ginekologa..,lekarz cie zbada i ci powie, ale jak tak bardzo cie boki brzuch to mode faktycznie powinnas isc na ostry dyzur, bo jak to no ciaza pozanaciczna to moze zagrazac twojemu zyciu!!!!!

Gość gość
Skoro juro jestes umowiona na wizyty to jutro sie dowiesz!!!

Gość gość
Dokladnie jak wspolzyjesz to juz dawno powinnas isc do kontroli

Gość gość
kochana do ginekologa nie idzie sie jakcos dolega.. zamierzasz wspolzycidziesz na badaniakontrolne czy wszystko z Toba ok.. niepytaj nontopero prawdopodobienstwobo tomoze byc ciazamoze byc torbielmoze byc poronienie..dziwie sie ze nie poszlas dzis do szpitala..ciaza pozamaciczna w kazdym momenciemoze Ci zaszkodzic

Gość gość
chciałabym dodać, że brzuch najbardziej boli rano i wieczorem. I tak od 5 tygodni ;/

Gość gość
daj znac co zdiagnozowal lekarz

Gość gość
Ja stawiam na wadliwy test albo autorka tak się patrzyła i tarmosiła ten test że w końcu coś się pojawiło.Ciąży być nie może.

Gość gość
Właśnie nie zależy mi teraz na ciąży. Nie jest na to najlepszy moment. Dlatego zdziwił mnie rano pozytywny wynik, gdy tydzień temu był negatywny i 2 tyg. temu też negatywny.

Gość gość
pokaz ten test

Gość gość
wyrzuciłam. Ale był jakiś inny. Najpierw zrobił się różowy do połowy, po 2 minutach zrobił się cały różowy i potem wyszły 2 kreski.

Gość gość
testy niby czasem się mylą, choć ja takiej sytuacji nie miałam. na Twoim miejscu poszłabym do lekarza mimo wszystko bo to jest naprawdę dziwne. to może być wszystko. i pozamaciczna ciąża i poronienie i torbiel czy inne sprawy. do ginekologa czym prędzej

Gość gość
no i jak tam, bylas juz u lekarza?

Gość gość
Z moczem i krwią wszystko okej, czyli ciąża odpada, zostałam skierowana na dalsze badania.

Gość gość
a usg mialas?

Gość ikcrysriddisp1973ejnoq
Krwawienie miala tydzien temu! Czytaj ze zrozumieniem... Jasne http://urlii.me/19

Gość gość
krwawieie, silny bol i pozytyw moze swiadczyc o c pozamacicznej