Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy placicie abonament Rtv? Jesli nie uzasadnijcie

Polecane posty

Gość gość

Mam dlug 200 zl, rejestrowalam tv na miejsce zamieszkAnia, a tu sie nagle okazuje ze od poczatku place za miejsce Zameldowania! W domu rodzinnyn nie mieszkam od 3 lat, tam oplaca abonament moj tata i nagle sie okazuje ze ja tez! W tej poczcie polskiej maja taki bajzel ze szkoda gadac! Ale kase wraz z odsetkami to by wzieli. Chce wyrejestrowac odbiornik ale z tego co wyczytalam w necie, jak mnie zlapia ze mam tv to zaplace kare 600 zl. Nosz kur... Nie wiem co robic

Gość gość
Tusk zakazał płacić, więc ludzie się tego trzymają :P

Gość gość
A po co ci TV? Zamiast TV kup monitor z tunerem, nawet jak cię złapią, to g****o mogą zrobić, bo to nie TV tylko monitor :)

Gość gość
spokojnie kto ci udowodni, że masz w domu telewizor. js nie płacę, bo odbiornik mam swój i nie oglądam publicznej tv

Gość gość
Nie będę utrzymywał darmozjadów z TVP, niech zwolnią Lisa, Karolaka, Kożuchowską i innych aktorów którym płacą ogromne gaże, niech przestaną zatrudniać ludzi po znajomościach, niech przestaną kręcić głupie seriale i teleturnieje, niech nie lokują produktów w programach i niech wrócą do ramówki sprzed lat, kiedy to było można obejrzeć ciekawy program przyrodniczy, teatr, jakiś ambitniejszy film, kabaret, dzieciaki miały 5-10-15, teleranek, tik-tak, ulicę sezamkową... wtedy może i bym zapłacił, ale nie więcej niż 10zł/miesięcznie.

Gość gość
Polska to taki kraj jak cos zgłosisz zarejestrujesz to płacisz i niema zmiłój na zachodzie np.auto mozesz ubezpieczenie zawiesic kiedy chcesz a unas nie jak przykładowo za punkty zabiora ci prawko na rok to musisz dalej płacic chore

Gość Agnieszka93
Nie płace po co.

Gość gość
Nie płacę bo jestem emerytką :d