Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co bierzecie na pamięć i koncentrację? Macie jakieś domowe sposoby?

Polecane posty

Gość gość

Chyba już nawet bym się naćpała, ale w takim środowisku to ja się nie obracam. Chodziłam na zajęcia cały rok, mam fajne notatki ale teraz czuję się przeciążona, mam bałagan w głowie od nadmiaru informacji. Od pewnego czasu łykam różne witaminki, magnez potas, piję activ plussza. Wysypiam się, przed nauką wietrzę pokój, słucham wcześniej muzyki na rozluźnienie ale potrzebuję jakiegoś solidnego kopa. Zwyczajnie już nic mi się nie chce, jestem skołowana a jednak jeszcze sporo informacji muszę sobie przypomnieć i się nauczyć. Bo oczywiście treści wykładowe to za mało i chwilę przed egzaminem mówią co jeszcze(a no te pińćset stron). Mojej siostrze pomagały leki przeciwbólowe, na mnie to tak nie działa :(

Gość gość
czosnek

Gość gość
Jeśli nie używałaś to polecam żeńszeń w tabletkach. Nie przepłacaj, ja kupowałam za kilkanaście złotych firmy Aboca. Na mnie to bardzo dobrze działało ale potem chyba się przyzwyczaiłam. Jeszcze kiedyś spróbuję.

Gość gość
Ja łykam tran eye q jest drogi, ale warto. Jest jeszcze suplement sesja, nie niszcz wątriby i żołądka chemią...