Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawaaa123456

Które kobiety są lepsze

Polecane posty

Gość Ciekawaaa123456

Które kobiety są lepsze jako żony czy dziewczyny, bardziej pożądane: te z "męskim" charakterem (męskie zainteresowania np militaria, "męskie" zdolności np naprawa kranu, "męskim" gustem filmowym i muzycznym, do tego myślenie praktyczne, logiczne, odwaga, dążenie do awansu, ambicja, ale np również poruszanie sie czy siadanie jak facet) czy te z "kobiecym" charakterem (lubiące dzieci, strachliwość, płaczliwość, strzelanie fochów, komedie romantyczne, kwiatki, romantyzm, zainteresowania: moda uroda plotki zakupy taniec kuchnia itp) ? Powiedzmy że w obu przypadkach kobieta wygląda ładnie, seksownie, dba o siebie, maluje i ubiera sukienki. Chodzi tylko o ich charakter. Które są lepsze?

Gość gość
pewnie zależy dla kogo, dla "męskiego" faceta te drugie, dla cjoty pierwsze :) pozd

Gość byku1
Eh, właśnie dzisiaj miałam taką rozkminę. Sama jestem charakterem szorstkim, męskim. I tak szukając sobie ciekawych artykułów nt. charakterów natrafiłam na http://www.pepsieliot.com/czy-jestes-samica-alfa/ Długi artykuł, ale w połowie opisuje cechy charakteru, a także wyjaśnia dlaczego nasi "menczyźni" obawiają się silnych kobiet :). Moim zdaniem dla większości facetów "lepsze" będą te przytulanki, bo to oni muszą być bohaterami w swoim zamku ;). Byłam w takim związku, w którym byłam charakterem silnym, mającym swoje zdanie, a facet to taka przytulanka była... Bardzo go to wkurzało, bo zdawał sobie sprawę z tej sytuacji na opak i niekiedy mi to wyrzygiwał. Ale cóż... Ja się nie zmienię.

Gość gość
Bardzo ciekawy artykuł.

Gość gość
mężczyźni nie boją się "silnych kobiet" tylko te silne kobiety wymagają jeszcze silniejszego faceta. Mężczyźni są 100% mężczyznami ale silne kobiety oczekują bycia 200%

Gość gocha malgocha
To zalezy jaka przyszlosc wiazesz z taka kobieta. Ale co bym polecala to takie kobiety po srodku. A wiec strazniczki domowego ogniska.

Gość gość
Najlepsza byłaby mieszkanka, czyli na co dzień delikatna wrażliwa, ale również taka co potrafi wziąć młotek i przybić gwoździa i nie boi się połamać paznokci, ale żeby nie była z niej płaczliwa panikara i oby nie strzelała fochów. Równowaga jest najlepsza, niestety takich zrównoważonych kobiet jest bardzo mało teraz, bo albo księżniczka, albo babochłop.

Gość gość
Nie ma róży bez kolców. Niestety prawdziwych facetów też coraz mniej

Gość gość
Niestety prawdziwych facetów też coraz mniej x Z facetami jest wszystko ok tylko kobiety zmężniały a dla męskiej kobiety mało który facet będzie prawdziwym facetem

Gość gość
Święte słowa :). Sama bym lepiej tego nie ujęła.

Gość Ciekawaaa123456
Ja sama jestem wlasni e taka męską kobietą mam charakter nie pozwalam sobą rządzić zawsze wszystko musze wiedzieć ja zeby facet decyzje konsultował ze mną. Nie lubie kwiatów komedii romantycznych i słodkich pop piosenek kocham metal filmy sci-fi mówią ze jestem inteligentna. Mam męskie zainteresowania np motoryzacja. Mysle logicznie i praktycznie nue kierując sie emocjami. Ale z wyglądu jestem kobieca. Faceci sie mnie boją a ja wlasnie nie szukam faceta 200% tylko wrecz przeciwnie, takiego ktorym trzeba sie opiekować ktory ma prace ale nie musi zarabiać wiecej niz ja ktory jest taką przytulanką jest słodki i nie koniecznie twardy.. To faceci wymyślili sobie ze te męskie kobiety szukają jeszcze bardziej męskich facetow niz istnieją... Sami sobie stworzyli ten problem.

Gość gość
Męska kobieta szuka jeszcze bardziej męskiego faceta w innym przypadku ma skłonności lesbijskie

Gość gość
Podobno każda kobieta jest trochę bi ;)