Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

k***a jak ja nie lubię palących kobiet

Polecane posty

Gość gość
twoje perfumy śmierdzą i jakoś nic ci nie mówię, a papierosy ładnie pachną chyba, że jakieś roboty bułgarskie siano

Gość gość
gość 15.00 No ja bym za tobą nie latał . Nie ma obawy :P- autor

Gość gośćpaląca kobieta
a ja nie lubię przeklinających mężczyzn... a fu!

Gość gość
kobieta to powinna miec tylko fajke faceta w ustach jak już co

Gość gość
gość dziś Protestuję. Bułgarski tytoń jest boski. Gdyby nie bułgarskie fajki dawno bym już nie paliła. Zawsze mnie skusiło słońce w fajkach na wakacjach. Na szczęście teraz już sprzedają tam ten sam syf co w Polsze. Ciekawe co Philip Morris, czy jak mu tam, robi z tym doskonałym tytoniem miejscowym, bo do fajek pcha polski. gość dziś Pewnie nie zauważyłabym.

Gość gość
gość dziś Ja w tej chwili nie palę ale jak jeszcze paliłam na brak powodzenia nie narzekałam i jakoś ci niepalący latali za mną na równi z palącymi (Wolałam tych niepalących, lubiłam jak aż ich skręca kiedy chuchnę na nich po fajce, a i tak się ślinią na samą myśl, że mogliby pocałować te cuchnące ustaoczko.gif . xxx Może po prostu jesteś atrakcyjna i odruch wymiotny wliczali w ryzyko? Prawda jest taka, że jakby cię któryś wziął od tyłu to raczej mu wtedy w twarz nie dmuchasz.

Gość gość
gość dziś to zaproponuj gumę, wiem, że papierosy śmierdzą, mnie samą mdli od tego zapachu. Tylko, że to nie jest moja sprawa, moje mocne perfumy też mogą komuś przeszkadzać, a mam koleżankę która nie lubi zapachu kanapki z jajkiem...i co, też mam nie jeść? xxx Jest twoją sprawą, kiedy to palenie jest twoim kosztem. A często tak jest.