Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie wszystkie zęby?

Polecane posty

Gość gość

Czy jakieś ubytki? Mi właśnie wyleciał pierwszy zab w życiu i tak się chu/jowo czuje.. da sie jakos wstawic w to miejsce zab? Zostaly tylko jakies skrawki w dziasle ktorych nie moge wydobyć.

Gość gość
A który wypadł? i dlaczego? Ja mam wszystkie a nawet więcej bo i 4 mądrości. Ostatnio też miałam problem z zębem. Złamał mi się, jak myślałam, zdrowy ząb, poszłam do dentysty i jak go rozwiercił to okazało się że jest zainfekowany do samej kości, żeby go ratować robiłam leczenie endodontyczne, kosztował mnie ponad 1000 zł i mam nadzieję że mi jeszcze długo posłuży.

Gość gość
Dolna 6 z prawej strony. Polamal się byl dziurawy od lat a w nim tona bakterii.. ruszal się kilka miesięcy i w końcu wylecial

Gość gość
mogłas ratowac tak jak ja, a korzenie jeszcze sa?

Gość gość
Szukacie złotych rad na forum... Forum ci nie pomoże, musisz iść do specjalisty i po prześwietleniu i zbadaniu określi metodę leczenia czy do wstawienia będzie implant czy korona... Ja mam wszystkie. O zęby się dba, bo to wizytówka człowieka. Nie idealne, bo niestety mało miejsca w łuku, jeszcze dodatkowo wyszła mi 3cia ósemka... Nie rozumiem takiego podejścia do zębów...

Gość gość
Wszystkie 4:classic_cool: