Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem bardzo chuda i

Polecane posty

Gość gość
bo jeszcze nie spotkalam sie tutaj z tak fajnymi/ normalnymi/ konkretnymi wypowiedziami mezczyzn :P nie sadzilam ze wykazecie zrozumienie :) spodziewalam sie wyzwisk badz tekstow typu "i tak bym roochal" :)) milo mnie zaskoczyliscie dzieki :D

Gość gość
Ależ uspokój się Teraz jest jakby trochę więcej kolekcjonerów kości, masz szanse na bycie najpiękniejszą dla takiego mena. Patrz powyżej , tam wypowiada się taki amator kości, a wszystko mniej kościste wyzywa od tuczników. A zresztą, przytyj trochę, po prostu więcej jedz, a jedzenie jest najsmaczniejszą pasją w życiu.

Gość gość
Ja bym cię szybko odkarmił, mam taką chudziutką koleżankę, jak tylko się z nią widuje, to mam ochotę wziąć ją gdzieś na obiad, wzbudza we mnie instynkty opiekuńcze :) Lubię drobne kobiety, ale przytyć to troszkę byś mogła, chociaż dla wyzbycia się tych swoich kompleksów, bo zapewne je masz.

Gość gość
nie sadze:P moja mama ma 45 lat 168 cm wzrostu i wazy 50 kg i tez cale zycie jest chuda a obzera się ciastami i ciastkami, jej siostra zreszta to samo, moj tato jest szczuply, moj brat jest szczuply raczej nie ma szans zebym przytyla, chcialabym ale to nie takie proste

Gość gość
Dwie chałwy dziennie między posiłkami i napewno przytyjesz

Gość igość

Gość igość