Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Swyft

Co byście pomyśleli o 30to letnim studencie II roku?

Polecane posty

Który wcześniej nie mógł się kształcić przez różne zawirowania? Czy wg. was ktoś taki musi być nieudacznikiem?

Zależy od danego człowieka. Są różne powody i sytuacje. Nie każdy musi mieć studia. Zapewne pomyślalabym, że ten ktoś pracuje i potrzebuje papierka żeby mieć atrakcyjniejsze cv.

Gość nie inaczej
pomyslalabym, ze jest nieudacznikiem - sorry. blizej ci do uniwersytetu IIIgo wieku niz regularnych studiow ;)

"Który wcześniej nie mógł się kształcić przez różne zawirowania" aha i nei lubię ludzi, którzy się tłumaczą, jeżeli jest inteligentny, ma satysfakcjonującą pracę, to nie uważam go za nieudacznika tylko dlatego że jest studentem. No chyba ż eten 30latek studiuje ziennie i na tym konczy sie jego działalność, to wtedy owszem.

Gość gość
kazdy sobie uklada zycie jak najlepiej potrafi :) pomyslalabym sobie: to pewnie dunmorix z kafeterii ;)

Jestem na studiach dziennych na dobrej uczelni, a aktualnie mam kiepską pracę na produkcji...

co studiujesz? co chcesz robić po studiach? to są 2 istotne pytania. Jeżeli masz plan, to git, jeżeli wybrałeś studia po których nei wiesz co chcesz robić to frajer ;)

Gość gość
pomyślałbym, że chłopa ma głowę na karku i może rwać 20 letnie studentki i bzykać je na domówkach albo w akademikach czyli, że jest męski!

Jak byłem nastolatkiem, otarłem się o modelarstwo. Pomyślałem sobie wtedy, że jeżeli będę się kształcił, to w tym kierunku, żeby zostać konstruktorem. I jestem na mechanice...

Nie napisałeś czy dziennie czy zaocznie, na zaocznych jest więcej takich ciut starszych.

Dziennie i wiem, co chcę robić. Tam gdzie ja jestem, też jest paru takich wyglądających na starszych ode mnie. Z resztą, kiedy powiedziałem znajomemu ile mam lat, nie chciał uwierzyć. Musiałem mu dowód pokazać...

Gość gość
jak sam się utrzymuje to ok :-)

Gość gość
Skoro ktoś po skrócie "wg" stawia kropkę to od razu widać, że to debil i taka osoba nie powinna studiować.

Gość gość
nie,małostkowi to debile od kropek i niewolnicy :-)