Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pilna Pomoc!! Połączenie do Niemiec

Polecane posty

Gość gość

Mam pile pytanie bo już od zmysłów odchodzę. Dziś mój mąż pojechał w delegacje do Niemiec. Tuż przed granicą niemiecką rozmawialiśmy przez telefon ok godz 13. Do tej pory nie mam z nim kontaktu. Jak dzwonię to słyszę ciąż : abonent chwilowo nie dostępny, bądź od razu poczta sie włącza i tak na oba numer które posiada przy sobie. Mam już czarne myśli :( Powiedzcie mi czy jak ktoś nie skonfigurował telefonu przed wyjazdem to tak może się dziać ? Proszę o pile info na prawdę się matrwię

Gość gość
Mój syn jest w Berlinie ale rozmawiam z nim bez problemu.

Gość gość
A czy jak ktoś roamingu nie włączył to może być tak że poczta się włącza od razu?

Gość gość
za granica nie dziala jego telefon i ty sie nie dodzwonisz do niego co tak go kontrolujesz?nie dasz mu nawet pierdnac! chyba jestes stuknieta, uspokoj sie nie warjuj. takie wariatki jak ty moga zostac bez faceta.daj mu spokoj jak chcesz zeby wrocil do domu.

Gość gość
to jest twoj syn? ja myslalam ze to twoj chlopak.I po co warjujesz?czego od niego teraz chcesz?

Gość gość
Nie chodzi o kontrole tylko o fakt milczenia, a mamy ze sobą układ że odzywamy się do siebie żeby się nie martwić.

Gość gość
Ja mam telefon w play i w de mi nie działa

Gość gość
ma wyłączony roaming pewnie

Gość gość
A w orange? komuś działa? Po porostu boje się czy mu nic się nie stało. Mam bardzo złe wspomnienia związane z wyłączonym telefonem i brakiem kontaktu.