Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lekarz mnie podrywał jak lezalam w szpitalu....szok

Polecane posty

Gość gość

nie powiem ..bo brzydka nie jestem..ludzie mowią,ze bardzo ładna..mam 28 lat i niestety ostatnio lezalam w szpitalu bo mialam problemy zdrowotne:( i trafilam na oddział szpitalny gdzie ordynatorem byl jakis facet po 40-stce przysięgam wam ,że facet wyglądał jak z najgorszej wioski..kupa chama..i uważam,że był wręcz głupi a nie mądry..a miał dwie specjalizacje albo trzy nawet i ordynator oddzialu. wiem ,że zonaty i ma dzieci.jego zona to nauczycielka (bo moja ciotka ją i jego zna). i ten lekarz ciągle do mnie sprośne żarty i podrywal mnie przy badaniach..az pielegniarki kręcily glowami..pacjentki ktore ze mna lężaly na sali tez mowily:"wie pani co?ten lekarz ma na panią oko..ciagle patrzy na panią".. jak obchód był to on wchodzil i przy drzwiach mrugał do mnie tak oblesnie ,że masakra.. co myslicie o takiej sytuacji?? gosc naprawde na mnie leciał i ja to czułam..nie tylko ja..pielegniarki i moje wspólpacjentki równiez. czy mialyscie taka sytuacje kiedys?

Gość gość
no ale jesli on ci sie nie podoba to po huj o tym piszesz? zeby sie pochwalic? czy co? k***a nie bylo nas tam to nie potwierdzimy tego, ze cie podrywal naprawde, czy tylko sobie cos uroilas, ze facet na ciebie leci bos wkoncu taaaaakaaaa pinknaaaa

Gość gość
tak miałam byłam molestowana przez szefa też sprośne żarty, obleśny wzrok, żona mu się znudziła lub mu nie daje, żonaci właśnie są najgorsi i zachowują się jak wyposzczeni a babę mają w domu co noc na wyciągnięcie ręki, mi się wydaje że jak żonaty nie ma w domu to już mu z braku seksu na mózg pada, często to po facetach widać że żona nie daje a raczej po ich nachalnym zachowaniu

Gość gość
ponoć oni tego nie traktują w kategoriach moralnych jak kobiety ale w kategoriach potrzeb fizjologicznych a wtedy nawet przysięga małżeńska jest niczym

Gość gość
moja żona mi daje co noc a i tak wole kochanki cipulinke..bo mlodsza. i co wy na to??

Gość gość
NIE CHWALĘ SIĘ. pISZE O TYM POPROSTU ,bo w szoku jestem ,że tak sie zachowuje lekarz z tyloma specjalizacjami i ordynator ,czyli nie byle kto.. mnie to wnerwiało,że on tak ostentacyjnie okazywał zainteresowanie moja osobą..i to przy pacjentkach innych ,które leżaly ze mna na sali..wprawdzie byly to same stare babcie ale widzialy wszystko.i obrzydliwe jest dla mnie ,ze taki lekarz mnie podrywał a ma dzieci i żone..czy was to nie dziwi,że tak sie zachowuje czlowiek wykształcony.. sprawiał wrażenie matoła jak sie z nim gadalo..taki nieogarnięty wiejski chłop z wyglądu i zachowania..mało bystry a jednak LEKARZ..nie wiem jak on skończyl studia.naprawdę nie wiem..

Gość kuleczkalad
ja Cie dobrze rozumiem,nie kumam czemu pani powyzej tak wyleciala na ciebie?ja raz bylam u ginekologa jak bylam w ciazy a on mi dziwnie palce wsadzal ja bylam w szoku,to byla palcowka! nigdy juz do niego nie poszlam,on jest zboczony i wredny

Gość gość
Miałam podobne doswiadczenia,lekarze to straszni zboczency, wydaje im się ze każda mogą mieć i przytymsa oblesni,tacy fizjologiczni. Ja bym na twoim miejscu sprawę do sadu podała, zwłaszcza ze masz tylu świadków. To się musi zmienić, lekarz ma być od leczenia a nie obmacywania. Ja nie wiem co to za świnie studiują medycynę, zero powołania, etyki, moralności.

Gość gość
pacjentka po operacji, wybudzona na sali, pyta pielegniarkę -siostro? a nie wie siostra kto mnie w koncu operowal? obiecano mi, ze cial bedzie sam ordynator na to siostra -rzneli pania we trzech, sam szef, zastepca i stazysta na co pacjentka zmartwiona -musialo byc niezle ale ja i tak nic nie pamietam z tego seksu :( wiadomo, ze pacjentka moze byc molestowana a jakze :classic_cool:

Gość gość
Właśnie i ta cala z****** elita społeczna tak wygląda. Takie cepy i buroki ze wsi, jak nieokrzesane chłopy, od brony. Ja tez nie wiem jak można pozwolić żeby taki tumany studia konczyly

Gość gość
dobrze ze stomatolodzy nie sa zboczeni zaden stomatolog nie zakocha sie w pacjentce która nie ma idelanych zebów:)

Gość gość
żal wam ,że te tumany sa lekarzami?? widać inteligentni bo lekarzem tumany nie zostają,tylko geniusze raczej! czy znacie lekarza tumana?ja nie znam.

Gość gość
Bo stomatolog to juz artysta. Trzeba mieć zmysł estetyczny i wrażliwość jakąś

Gość gość
Znam samych tumanów lekarskich. To cepy i prymitywny, znają tylko podstawowe choroby a jak się trafi cos nietypowego to nic nie potrafią wymyslec i nawet się nie wysilaja. Zero inteligencji.

Gość gość
Oni maja poziom umysłowy w większości jak piłkarze. A ich rozum jest przereklamowany.

Gość gość
to jak skonczyli medycyne ?? skoro nie ma trudniejszego kierunku niz medycyna?? zazdroscicie i tyle!!

Gość gość
G****o prawda, pełno leserow się przeslizguje. Zresztą jak się pochorujesz przekonasz się na własnej skórze jacy to idioci