Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak libido

Polecane posty

Gość gość

Help.... Mam problem. Mój mąż mnie nie podnieca. A raczej to ja chyba jestem aseksualna czy coś. Wogole od jakiegoś czasu nie odczuwam chęci sexu. Mój mąż wogole na mnie nie działa, wręcz odpycha. On chce się kochać a ja unikam. Mam podejrzenie niedoczynność tarczycy, czy to może być przyczyną? Biorę tez anty. Przez to klocimy się z mezem. Jest mi zle

Gość gość
sprubuj tego LibiGel ibiGel jest innowacyjnym preparatem silnie zwiększającym doznania o działaniu ekstremalnie rozgrzewającym i pobudzającym! Twój facet przypomni sobie Wasz pierwszy raz, a Ty będziesz już gotowa do seksu po krótkiej grze wstępnej. LibiGel spowoduje, że podczas seksu, Twój partner będzie bliżej Ciebie jeszcze bardziej. Posmaruj żelem swoją łechtaczkę i wargi sromowe, a poczujesz natychmiastowo wspaniałe uczucie mrowienia, które sprawi że będziesz jeszcze bardziej podniecona i uwrażliwi Twoją łechtaczkę na dotyk. LibiGel dzięki właściwościom energetyzującym doda Ci energii i sprawi, ze będziesz czuć się piękniejsza i pewniejsza swojej seksualności. http://www.libido24.pl/aff/stewen66

Gość wagan
Problemy z tarczyca moga byc tutaj problemem. Zwlaszcza niedoczynnosc. Skoki nastrojow, brak ochoty na seks,...Wiem z doswiadczenia. Moja partnerka przed laty tak miala.Po wizytach u lekarza i przyjmowaniu lekow na tarczyce w jej przypadku objawy ustapily.

jeśli podejrzewasz spadek libido itp i tarczyce to nic prostszego jak przebadać tarczyce. TSH FT3 FT4 na początek i dobry endokrynogol. Jeśli okaże się że to nie to to musisz szukać dalej przyczyny. Powodzenia

Gość gość
W moim przypadku brak ochoty na seks był spowodowany tabletkami anty.Odstawiłam po dwóch latach męki mojego męża i byłam w szoku,bo libido wróciło ze zdwojoną siłą,miałam i mam do tej pory(od ponad 4 lat) taką ochotę jak kiedyś a nawet chyba większą!!Dodam,że mąż bardzo szczęśliwy;)