Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko patologia używa pieluch DADA

Polecane posty

Gość gość
Zdecydowanie nie. Ani patologia ani boedni. Mam kolezanki ktore maja miesiecznie sporo kasy a kupuja dady

Gość gość
przecież to watolina a nie pielucha

Gość gość
To sa i dla doroslych, czy twoj bachor to patologia, bo nie wiem o co pytasz?

Gość gość
puknij się w łeb

Gość gość
Nie, wyobraz sobie, ze nie tylko ty ich uzywasz

Gość gość
Moje dziecko nois pampers premium care nie jakąs tam dade smierdzącą chemią

Gość gość
bez przesady, przecież pieluchy dada są ok, dużo tańsze niż pampersy a jakość wcale nie gorsza, moja roczna córeczka używa w zasadzie od urodzenia bez żadnych komplikacji.

Gość gość
Tylko patologia decyduje się w tych czasach w ogóle na bachory. Kiedyś ludzie nie mieli nic innego do roboty, a teraz przecież można zwiedzać świat, uczyć się, czy chociaż poczytać coś.

Gość gość
Mój młodszy brat dostawał uczulenie na te pampers gdy mama kupiła data od razu się ppolepszylo.

Gość gość
Nastepna po'''''''''a kafeterianka, co jedynym tematem sa pieluchy i kaszki, wez sie do roboty idiotko

Gość gość
po 3h te dada to wyglada jak szmata a nie pielucha. ja bym na noc corke w takim bublu nie polozyla. smierdzi,sztywne jak tektura,malo chlonne, i na dodatek uczula. tylko pampersy

Gość gość
Mi się one kojarzą z taką grubą koleżanką Jolą (zawsze potem wali) i jej synek małym zapaśnikiem

Gość wifigdańsk
a skąd przekonanie ze patologia? ja nie jestem patologią a używam i wcale nie sa sztywne smierdzące ani nie uczululają. skad wogóle taki wniosek?

Gość gość
Pieluchy jak każde inne. Mój synek miał rozmiar 2 z Pampersa (zielonego bodajże, nazwy dokładnej nie pamiętam) i miał po nim odparzenia, a przeszliśmy na Dadę i rossmannowsie Babydream i problem odparzeń zniknął.

Gość gość
przecież to normalne pieluchy!!!p****ało was?!!!ja zakładam synkowi,córka też używała,pielucha jak każda,nie widzę większej różnicy,no może pampersy są faktycznie bardziej miękkie ale nic poza tym...dodam jeszcze że synek nigdy żadnego odparzenia nie miał,nawet najmniejszego a od urodzenia ich używamy,natomiast młodej kiedyś nie przebrałam od razu bo spałyśmy i strasznie się odparzyła a była w pampersie także nie ma reguły,chodzi o to żeby często przebierać to żadna pielucha nie odparzy.Nie jesteśmy patologią,dobrze zarabiamy ale po co mam przepłacać jak te pieluchy są moim zdaniem ok.

Gość gość
Nie, nie tylko patologia. Sama rozważam przejście z pampers na dada, bo zwyczajnie szkoda mi pieniądze wywalać z g*w*** za przeproszeniem :) W miejsce zaoszczędzone na pieluchach miałabym np. emolienty. Jest tylko jedno ale - moja siostra ich używa dla swojego dziecka i wydają mi się one mniej chłonne, tzn. trzeba je częściej zmieniać - a więc oszczędności nie ma. Kto używa dady niech się wypowie jak to jest z tą chłonnością.

Gość wifigdańsk
dla mnie nie ma roznicy z chłonnoscia. to chyba zalezy od dziecka. moja nieraz tak nasika ze trzeba zmieniac co pol godziny. a czasem pare godzin jest i jak sprawdzam to jeszcze pieluszka jest sucha. ja ich uzywam od 2009 r. najpierw z jedna corka potem z druga. i nic nigdy się nie stało. a odparzenia zdarzaja sie na skutek przeziębień albo osłabienia organizmu,organizm gorzej radzi sobie z wszelkeigo rodzaju drożdzakami,czy innymi bakteriami ktore kazdy ma w postaci uspionej i tylko daja o sobie znac podczas osłabienia organizmu. moja miala odparzenia jak miala zapalenie oskrzeli i byla w szpitalu 5 dni i tam wszystkie dzieci miały odparzenia. dziecko wyzdrowiało i pupa się zagoiła.

Gość gość
patologia nie ale sknery tak!!

Gość wifigdańsk
a dlaczeo sknery? ja na dziecko nie zaluję. ale jesli nie ma różnicy miedzy drozszymi to po co przepłacać?

Gość gość
ja uzywam tylko pampersow. mialam dady ale chlonnosc nie powala na kolana,zreszta odparzaly mloda,smierdzialy i byly sztywne. Mialam tez toujours z lidla i byly lepsze. Fakt smierdzialy tez nie byly mega chlonne ale nie odparzaly byly fajnie sztywne,nic nie spadalo ale nie mialy elastycznych bokow. Pampki sa najlepsze choc tak wymietolone,ze az ciezko dobrze zalozyc. ostatnio tez zaczely walic chemia ale przynajmniej spokojnie moge dziecko polozyc spac na noc i wiem,ze nie przesiaknie jej pielucha,a potrafi calkiem sporo siknac

Gość gość
sknery bo w skali miesiaca wychodzi tyle ile byscie wydaly za pampersy. to,ze dady kosztuja mniej nie znaczy,ze wychodza taniej skoro dziecko tzreba przebierac czesciej

Gość gość
Mieszkam w de, 35 pampersow kosztuje 8,5€ w rossmanie, te takze kupuje. Kolezanka byla w odwiedzinach z synkiem i miala pieluchy z DM( 50% tansze) bo mowi ze pampersy smierdza chemia, dala mi swoje na wyprobowanie i faktycznie nie smierdza, dobrze wchlaniaja :) . Ale i tak zostalam przy pampersach, nie wiem czemu, wydaje mi sie, ze markowe to lepsze

Gość gość
Niczym się nie różnią od zielonych pampersów tylko niższą ceną ,ale jak ktoś lubi największym koncernom bulić to niech naiwniaczki bulą jak lubią i płacą za sam napis pampers.

Gość gość
Ja pirdole co za problemy piluchy jak pieluch to czy to to i tak goowno z tego

Gość gość
Ja polecam babydream, tańsze niż dady, a lepiej chłonne. Do pampersów się zraziłam... bardzo smierdzą moczem jak dzidzius sporo nasiusia... no i cena!!!!

Gość gość
gość wczoraj ja uzywam tylko pampersow. mialam dady ale chlonnosc nie powala na kolana,zreszta odparzaly mloda,smierdzialy i byly sztywne x Jak się trzyma dziecko 10 godzin w jednej jednorazówce, to potem się ma wymagania co do chłonności.

Gość gośćaaa
A ja używałam majtkopieluch z wkładami, które można było prać, a jednorazówki tylko w wyjątkowych sytuacjach. Po za tym od pampersów moje dzieci dostawały krostek więc używałam też dada. Nie rozumiem stwierdzenia że śmierdzą chemią, pampersy to tez chemia ale pewnie ładnie perfumowana, gdy coś jest droższe to nie znaczy, że jest zdrowsze :) Tylko naiwni tak myślą i uważają się za lepszych, trzeba mieć niezłe kompleksy żeby się pampersami dowartościowywać ha ha ha ha ha

Gość gość
gość dziś Ja polecam babydream, tańsze niż dady, a lepiej chłonne. Do pampersów się zraziłam... bardzo smierdzą moczem jak dzidzius sporo nasiusia... no i cena!!!! No faktycznie,40-50 zł za normalną paczkę lub 70-80 za mega box to kokosy:OPo co sobie zrobiłaś dziecko jeśli cena pieluch jest dla ciebie nie lada wydatkiem?Przecież to jest nic w porównaniu z kosztami jakie będziesz ponosić wraz z dorastaniem dziecka.na czym wtedy będziesz oszczędzać?

Gość gość
Prawda jest taka ,ze gdyby pampersy i dady kosztowały tyle samo to każda brałaby pampersy zamiast tych drugich.Z wyjątkiem tych,których dzieciaki byłyby na nie uczulone.