Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko patologia używa pieluch DADA

Polecane posty

Gość gość
Kurwa co za p******e pytanie!! Ty w ogole wiesz co to patologia!! Jebnij sie!!! co to za roznica jakie dziecko ma papresa wazne ze w ogole ma debilko!!!!!!!!

Gość gość
Haha chyba się komuś nudzi. Ja nie jestem w takim razie patologią, używamy babydream :D :D

pewnie,ze nie :) my uzywamy z pampersa choc dade tez przetestowalismy,ale nie podpasowalo mi zapinanie i zanizona rozmiarowka.

Gość gość
padlam

Gość gość
Jestem patologią :P

Gość gość
Nie jestem patologią. Przez pól roku używałam dla dziecka oryginalnych pampersów ale kiedyś byłam u koleżanki i mi zabrakło. Wiedziała jakich pieluch ja używam więc nieśmiało (nie rozumiem dlaczego) wyciągnęła mi właśnie Dady. Nie zauważyłam żadnej różnicy między jednymi a drugimi, moje dziecko też nie dostało po tej pieluszce żadnego uczulenia itp więc ze względu na różnicę w cenie też zaczęłam je kupować. Są miękkie i chłonne (no chyba że ktoś zmienia je dziecku 2×na dobę) więc po co przepłacać prawie dwukrotnie za coś co tak czy siak po 2-3 godzinach i tak ląduje w koszu. Natomiast zdecydowanie nie polecam Bella happy! Sąsiadka kiedy przyszła w odwiedziny do mojego dziecka przyniosła mi między innymi właśnie opakowanie tych pieluch i to to dopiero jest masakra! ! Twarde, sztywne o chłonności już nie wspominając. Zużyłam te pieluchy bo w końcu ktoś wydał na nie kasę i szkoda było wyrzucić a komuś z małym dzieckiem też wstydziłam się sprezentować takiego szmelcu. Zmieniałam dziecku praktycznie co godzinę smarując przy tym pupę centymetrową warstwą kremu by nie miało odparzeń i z utęsknieniem zaglądałam do worka wypatrując końca;-)

Gość gość
i tak wszystko będzie o-bs-ra-ne. czy dady czy pampers, jeden smród

Gość gość
Ja używam Pampers bo innej możliwości nie mam :P

Gość gość
Niedawno kupiłam dadę i strasznie śmierdziały chińczyzną. Lupilu tak nie mają. Używam wszystkich, aby cenowo było ok. Zawiodłam się tylko na dadzie (zapach) i pampers sleep and Play (cienkie, mokre, słaba jakość)

Gość gość
Nie wiem jak z jakością dady było kiedyś ale teraz jest super. Pielucha jest bardzo chłonna, nie śmierdzi chemią( ani nie jest perfumowana jak pampers), nie jest wvale twarda czy sztywna. Zarówno na noc i na dzień jest ok. Pampers też jest bardzo dobry. Mowa o fioletowych dada i zielonych pampersach.

Gość gość
Co to za różnica? Chyba tylko w cenie. I tak dada czy inny pampers skończy w śmietniku razem :)

Gość gość
Do tych co krytykują Dade . Obyś na starość nie musiała nosić pieluch i oby miał ci kto dupsko wymyć z tej nie uroczej pupy jak u malucha.

Gość gość
Mnie jest obojętnie jakie pieluchy kupuje bo wszystkie są takie same.Nie ma żadnej różnicy w tych pieluchach

Gość gość
Używam dade i pampers premium na zmianę tylko te nie uczulają dziecka

Gość gość
Nie jestem patologia mam kasę na pampersy ale kupuję dadę. Moim zdaniem pampersy śmierdzą dziwnym zapachem są jakoś perfumowane rady nie mają takiego zapachu. Poza tym moje dziecko nie ma żadnych uczuleń więc dlaczego nie mogę używać dad?? Każdy używa tego co mu pasuje. Już nie przesadzajcie... skoro jesteś taka cudowna to kupuj tetry pierz je i gotuj wtedy pupka twojego dzidziusia będzie nieskazitelnie piękna i pachnąca.

Gość gość
Uzywam dada, ale kupilam teraz opakowanie pampersow- po to ,by zakladac dziecku na noc. Nie chce malej budzic na zmiane pieluszki, a duzo w nocy sika ,boje sie odparzen. Moje wnioski: pampersy sa ciensze, ale nie podoba mi sie ich zapach, taki ,,drogeryjny", a chlonnosc taka sama