Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
dreamfall

Moi rodzice w ogóle mnie nie rozumieją..

Polecane posty

Cześć :c na początek napiszę że nie jestem pełnoletnia i proszę żeby już później nikt o wiek nie pytał ;P ale do rzeczy.. Jestem teraz w gimnazjum, a ja i moja rodzina to jakby dwa światy. Boję się im mówić o ocenach, o tym że mam problemy nawet nie wspominam. Moja mama rozwiodła się kiedy miałam 3 lata a mój prawdziwy tata prawie wcale się ze mną nie kontaktuje i tylko ja dzwonię żeby sie z nim zobaczyć. Teraz mieszkam z mamą i jej mężem, który na każdym kroku mnie kontroluje, wchodzi mi 100 razy do pokoju co 10 min, że niby sprawdza. Niekomfortowo czuję się w jego towarzystwie, chociaż mieszka już u nas prawie 10 lat, to zaczęło się od niedawna. Mama chce przejąć nade mną całkowite panowanie.. ja mam swój styl (scene) lubię ubierać się na czarno, mam grzywkę i włosy tak do zapięcia stanika. Nie wiem skąd bierze się jej taka chęć.. już tłumaczę o co dokładniej chodzi.. mówi mi na którą stronę mam nosić grzywkę, jak się czesać, a jeśli nie stosuję się do jej rozkazów mam kary lub awanturę i rodzice są wściekli (zazwyczaj zabierają telefon i laptop). Moja mama chce też mnie ubierać.. nie podoba jej się muzyka jakiej słucham i często komentuje mój wygląd.. mówi np. że wyglądam jak Adolf Hitler i nie dociera do niej że mnie to uraza. Błagam pomóżcie mi.. zaczęłam się okaleczać przez to wszystko i nwm co dalej robić..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować