Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1407

obwód talii

Polecane posty

Gość gość1407

jestem szczupła-BMI 18,5 a mimo to mam 70cm w talii (przy zaledwie 83cm w biuście). Nie odkłada mi się tam tłuszcz, a ponadto od 6 miesięcy wykonuję 100 skośnych brzuszków dziennie. Skąd więc te 70cm? Jak dojść do 60 by wyrównać proporcje?

Gość gość
wytnij sobie żebra :)

Gość gość
Moze masz taka budowę chłopięca,bez zaznaczonej talii,ale sprobuj wymodelowac z hula-hopem z obciążeniem,

Taką po prostu masz figurę. Nic nie zrobisz. Nie każda kobieta ma wcięcie w talii.

Gość gość1407
nic nie da się zrobić??? :(

Gość gość
Spróbuj twistera i hula hop.

Gość gość
No mowie ci sprobuj z hula hop z obciążeniem,jak ćwiczyłam regularnie to ubywalo w talii, sprobuj nic nie tracisz. Tylko pamietaj żeby kręcić po tyle samo min.w prawo i w lewo.

Gość gość1407
Dzięki. A do jakiego wieku to wcięcie może się kształtować?

Gość gość
A ile masz lat? Myślę ze 16 -17 lat a pozniej to juz tylko chudniesz lub tyjesz.

Jak przestajesz rosnąć, to żebra już nie zmienią położenia i talia się cudownie nie stworzy. To jest kwestia figury, tylko i wyłącznie. Ja mam BMI o wiele od Ciebie wyższe a w talii 62 cm, w biuście ponad 90. Ale ja mam od zawsze taką figurę i bez względu na to ile ważę mam wąską talię. Popatrz na swoją mamę i babcię, istnieje duża szansa, że odziedziczyłaś figurę po którejś z nich Jeśli nie mają talii - wiele nie zdziałasz. Szczególnie, że już jesteś chuda, więc nie masz z czego zrzucić.

Gość gość1407
Więc pozostaje mi to zaakceptować. Wydaje mi się że ten obwód wiąże się z tym że moje żebra są zniekształcone przez wadę postawy. :( Cóż mogłoby być gorzej

A ja myślę, że po prostu masz taką figurę i już. Nie przejmuj się.

Gość gość1407
Dziękuję za otuchę. Rzeczywiście nie ma się czym przejmować. Ale trochę szkoda tych rozkloszowanych spódniczek i obcisłych bluzek