Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patrzcie jakie chamskie UKi

Polecane posty

Gość gość

Sram na takich polaków. widać że dla nich to tylko się UK liczy tak dla takich ciuli się tylko UK liczy i nic więcej. zasrani materialiści. https://www.youtube.com/watch?v=0UTf30HrYzA normalnie gdy to słucham to krew mnie w żyłach zalewa im tylko pieniądze w głowie taki tam DZIKI KAPITALIZM I WYZYSK CZŁOWIEKA.

Gość gość
UKi to plebs. To najgorszy sort polskiego społeczeństwa. Ludzie niepotrafiacy nic w zyciu robić, absolwenci prywatnych uczelni, pedagodzy, marketingowcy, politolodzy Itp. To ludzie bez jakiejkolwiek wiedzy na temat historii, geografii, ekonomii. To syf myślący, ze mozna w 25 lat wyczarować bogata Polske mogąca konkurować ekonomicznie z UK. Yebal ich pies. Sram na ten polskojęzyczny odpad.

Gość gość
Ładnie to tak na siebie srać, odpadku?

Gość gość
Ja jestem tylko dorobkiewiczem. Nigdy bym nie zamieszkał w tak brzydkim kraju jak UK

Gość gość
Ja tak samo. Smiac mi sie chce z tych wszystkich ludzikow. Jeszcze jak sobie wmawiaja o swojej zaeebistosci : D. Kazdy tubylec pluje im szyderczo w twarz, ale to im nie przeszkadza.

Gość gość
dla mnie to są zasoby ludzkie a nie ludzie.

Gość gość
UKi to zyciowi frajerzy skazani na niebyt w obcym, nieprzyjzanym dla nich kraju. Dobrze, ze ich juz w PL nie ma.

Gość gość
Najlepsze to jak UKi do PL przyjeżdzają. Głowy noszą jakby im ktoś w kapelusz nasrał. Niestety urlop szybko mija i znów trzeba ze spuszczona głowa stanac przed brytyjskim panem. Mam z nich taka polewkę ze szok.

Gość gość
czyli sam też jesteś UKiem, tak?