Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Rozstałam się z chłopakiem, a on wierzy, że znów będziemy razem

Polecane posty

Gość gość

Rozstaliśmy się z pewnych powodów, o których nie czuję obowiązku żeby tutaj pisać. Rozstanie wyglądało tak, że teraz w sumie tęsknię za Nim bardziej niż zwykle. Tydzień wstecz. Wytłumaczyłam mu jak wygląda sytuacja, i powiedziałam że teraz mnie to wszystko przerasta i jestem w takiej sytuacji, że ten związek mnie bardzo męczy. Wiedziałam, że to egoistyczne, bo On przecież nadal mnie kocha... Ale próbowałam sobie pewne sprzeczne i męczące sprawy układać na wszelkie sposoby - bez efektu. Po dwóch latach bycia razem i walk ze samą sobą zdecydowałam, że dłużej tego nie zniosę. Kochałam go taką moją miłością, która z prawdziwą miłością tak naprawdę miała niewiele wspólnego. Kiedy zobaczyłam Go po raz ostatni od razu pomyślałam "nie mogę Go zostawić..." Tak mnie do Niego ciągnęło. Po wszystkim mocno mnie przytulił i zapewnił, że będzie czekać, aż poukładam sobie moje sprawy. Znowu pomyślałam, że nie mogę Go zostawić. Ale i tak już za długo zwlekałam. Nie chciałam wracać do tego błędnego koła. On nadal mnie kocha. Pewnie myśli o mnie i tęskni bardziej niż ja. Zerwaliśmy kontakt. Ale ja codziennie czytam nasze stare wiadomości, oglądam zdjęcia i myślę o Nim.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować