Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak na mnie czeka, a ja nie widzę szans

Polecane posty

Gość gość

Rozstaliśmy się z pewnych powodów, o których nie czuję obowiązku żeby tutaj pisać. Rozstanie wyglądało tak, że teraz w sumie tęsknię za Nim bardziej niż zwykle. Tydzień wstecz. Wytłumaczyłam mu jak wygląda sytuacja, i powiedziałam że teraz mnie to wszystko przerasta i jestem w takiej sytuacji, że ten związek mnie bardzo męczy. Wiedziałam, że to egoistyczne, bo On przecież nadal mnie kocha... Ale próbowałam sobie pewne sprzeczne i męczące sprawy układać na wszelkie sposoby - bez efektu. Po dwóch latach bycia razem i walk ze samą sobą zdecydowałam, że dłużej tego nie zniosę. Kochałam go taką moją miłością, która z prawdziwą miłością tak naprawdę miała niewiele wspólnego. Kiedy zobaczyłam Go po raz ostatni od razu pomyślałam "nie mogę Go zostawić..." Tak mnie do Niego ciągnęło. Po wszystkim mocno mnie przytulił i zapewnił, że będzie czekać, aż poukładam sobie moje sprawy. Znowu pomyślałam, że nie mogę Go zostawić. Ale i tak już za długo zwlekałam. Nie chciałam wracać do tego błędnego koła. On nadal mnie kocha. Pewnie myśli o mnie i tęskni bardziej niż ja. Zerwaliśmy kontakt. Ale ja codziennie czytam nasze stare wiadomości, oglądam zdjęcia i myślę o Nim.

Gość gość
Daj spokój, pousuwaj stare wiadomości, wyrzuć zdjęcia i zapomnij. Zrób babski wieczór napijcie się i posmakuj życia. Jeśli dwa lata się męczyłaś, to dobrze zrobiłaś.

Gość gość
ale problemaaaaaaaaaaaaa........... :)

Gość gość
oki zgadzam sie nie mozna sie meczyc ale skoro on czeka a ty nie widzisz szans to moze sobie zrbic krzywde daj mu znac ze to juz koniec i ma nie czekac rozstanie to rozstanie a nie przytulanie i cieple pozegnanie takimi slowami ma racje ze czeka bo przeciez sama mu dalas nadzieje pokaz mu ze jestes naprawde nieszczesliwa i ze to juz koniec!!! koniec i juz. zapomnij o przeszlosci

Gość gośćWiernier
ale dzi*ka, wspolczuje chlopakowi

Gość gość
dobrze ze nie napisalas powodu bo pewnie równie popaprany co cała przedstawiona sytuacja. :) :)

Gość gość
Zadzwon do niego :) umów sie na kawe, potem sciagnij bluzke zacznij sie bawic cycuszkami, następstw nie będę zdradzać ;) problemy same znikną