Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaplacilam za chlopaka, bo nie mial pieniedzy.

Polecane posty

Gość gość

Umowilam sie z chłopakiem poznanym w pracy na spacer, znaliśmy sie kilka dni, ale dobrze nam sie rozmawialo. Traktowalam go jak kolegę. Na spotkaniu zaproponował żebyśmy poszli do sklepu. Wzięłam sobie tylko cos do picia, a on mi dorzucił na lade swoje zakupy i powiedział ' no to juz moze zapłać'. Zgodzilam sie, bo byłam przekonana, ze mi odda pieniądze, ale nie oddal. Kompletnie zignorował temat, a mi było głupio go poprosić czy sie upomniec. Byłam w szoku, pierwszy raz miałam taka sytuację. Postanowilam, ze nie chce sie juz z nim więcej spotkac jednak on nalega i do mnie wydzwania...co robić ?

Gość gość
Czy to wystarczający powod ?

Gość gość
Jakiś dziwny, olej go.

Gość Adrian Natalia
Dziwna sytuacja , na pierwszym spotkaniu to nie tak powinno wyglądac , a moze to jakies jego podejscie naciagania kobiet !! , jesli bylby w porzadku i kulturalny to po pierwsze nie robił by zakupów na twoj koszt albo odrazu oddał by pieniadze , wiec moim zdaniem to delikatnie mowiac wiesniak a decyzja zostaje dla ciebie co zrobisz. Nastepnym razem jak sie spotkacie idz z nim do sklepu zrób zakupy na jego koszt :) :)

Gość gość
To się nazywa po prostu chamstwo i to takie totalne!!! Takich buraków należy omijać z daleka.