Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przeciwnik islamizacji Europy

Prawda o marihuanie.

Polecane posty

Prawda o bogach - zmyślili je ludzie i teraz kłócą się który jest prawdziwy - cała prawda w jednym zdaniu. To naprawdę nie jest trudne w rozumieniu, to jest łatwiejsze niż dodanie 1+1.

Bóg jest jeden. A co do marihuany, to nie radzę palić tej obecnej, produkowanej na potrzeby czarnego rynku, która ma nienaturalnie zawyżoną ilość THC. Obecnie produkowana marihuana może wyzwalać u niektórych osób choroby psychiczne( podobno znaczny wpływ na rozwój schizofrenii). A gdyby był wolny rynek( kapitalizm) i każdy mógł prowadzić działalność jaką by chciał, to dzięki zdrowej konkurencji można by było kupić sobie marihuaną jaką by się chciało. Albo nie kupować. Kupować albo nie kupować. A nie, tego nie możesz kupić( bo rząd wie lepiej od ciebie), a to możesz, to jest dobre dla ciebie, a to złe. ;)🖐️

Nie, bogów jest co najmniej setki. Wymyślili je ludzie. Ludzi wymyślił Matrix i w jego planie religie to od początków człowieka miała być część jego systemu. Religie są tyle warte co kupa.

Cynicfm, dzięki, ale to dla zwolenników marihuany raczej. A że nie przepadam za marihuaną, nie wywyższam jej, to niezrozumiały ten humor mi się wydaje, a przez co trochę drętwy. Oczywiście proszę nie odebrać tego, że stawiam moje poczucie humoru nad Twoje. Po prostu mnie to nie śmieszy, ale dziękuję za link. Mnie chodzi o wybór. A nie o wywyższenie marihuany i przez to jej zalegalizowanie czy nakazane palenie. Po prostu nie powinno się zakazywać sprzedawania.