Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znasz mnie

kuchenne rewolucje sprzedam atykuly z twp

Polecane posty

Gość nie znasz mnie

Witam wszystkich ludzi związku z tym ze skończyłam prace z tupperwale to mogę pozwolić sobie na to ogłoszenie mam do sprzedania troche nowych w dobrej w dobrej cenie min.obieraczka pionowa 30 zl x3 szt. Tluczek ziemniaczany 28 zl x2, sito druslak 63 zl x2 ,forma Lilianna 72 zl duże miski maxsemulian po 30 zl ,świeża trojka 72 zl lub na sztuki po 24 zl jedna Walek do ciasta 50 zl chester kwadratowy 50 zl misa do ciasta drożdżowego 57 zl 3l sherker 30 zl ściereczki do szyb kurzu wielofunkcyjna do czyszczenia itd po 30 zl

Gość gość
ciereczka do kurzu po 30zl? taką samą kupię w sklepie "wszytko za 4zł" po 4zł :D

Gość gość
wal sie na ryj

Gość gość
Chyba żartujesz, przecież to jest ściereczka PROFESJONALANA używana przez ZAWODOWCÓW :classic_cool:

Gość nie znasz mnie
Kozak w necie d.u.p.a w świecie taka prawda ludzie zachowujecie sie jak bydło kto zna te firmę to zna ich produkty gościu ta ściereczką za 4 zl możesz sie najwyżej podetrzeć jak srasz bo nie masz porównania bo akurat ta szmatka namoczysz w wodzie i nawet okna umyjesz nią bez smug i pucowania a wiesz czym sie różni tym ze nie jest wykonana z szajsowatej podróbki mikorofibry wiec jesli nie macie o czymś pojecia radze zamknąć gęby wiesniaki !!!!!