Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tataTomek

Parki rozrywki dla dzieci Europa

Polecane posty

Gość gość
moim zdaniem nie ma sensu jechać specjalnie do parku rozrywki za granicie, tylko po to, jezeli nie jesteśmy tak przejazdem ;) w polsce mamy tez co robić pod tym względem - chociażby wspomniany rabkoland? no i przynajmniej nie zapłacimy kroci ?

Gość gość
Uwierz, że parki rozrywki w Polsce nie dorastają tym zagranicznym. Warto rodzinie sprawić taką atrakcję choćby raz w życiu. My byliśmy rok temu w Disneylandzie, spaliśmy w tym bajkowym hotelu. Nie sądziłem, że jeszcze będę się tak kiedyś dobrze bawił.

Gość gość
A jakie są teraz ceny za nocleg w Disneylandzie? Powiedzmy dla 4 osobowej rodziny?

Gość gość
Czyli w zimie też warto jechać? Bałam się właśnie, że trzeba spędzić cały dzień na zewnątrz, a jeden to za mało żeby wszystko zobaczyć...

Gość gość
Wiele atrakcji jest zadaszonych, żeby właśnie zimą zwiedzanie i zabawa też były komfortowe :)

Gość gość
Bardzo fajna oferta Parkmanii :) Korzystałam w ubiegłym roku :)

Gość gość
Dziewczyny, a jak szybko trzeba kupować te wejściówki? Myślicie, że Disneyland w tym promocyjnych cenach szybko się rozchodzi?

Gość gość
Wejściówki do Disneylandu najszybciej są wykupione. To nie znaczy jednak, że nie możesz spróbować ich teraz zamówić. Powinno jeszcze kilka się znaleźć :)

Gość gość
Mi udało się je jeszcze dostać. Tak samo jak nocleg w pobliżu parku za dość przystępną cenę. Nie sądziłam, że na takich wyjazdach można oszczędzać. Dałabym głowę, że najpierw muszę odłożyć sporą sumę, a później ją jutro inwestować w wakacje.

Gość gość
A ile kosztują tutaj wejściówki do Legolandu?

Gość gość
Interesuje cię Legoland w Danii czy w Niemczech? Ceny pomiędzy tymi parkami, nawet na stronie Parkmanii będą się różnić.

Gość gość
Chciałabym dowiedzieć się jakie są ceny w Legolandzie w Niemczech. Zawsze to trochę bliżej od nas, a małe dzieci nie zniosną dobrze długiej podróży

Gość gość
Dzięki! Bilety mamy już zamówione!

Gość gość
Nie ma problemu, każdemu polecam Parkmanię, bo wiele razy sama skorzystałam z ich dobrych cen.

Gość gość
Na Parkmanii fajne promocje mają, tylko bilety w dobrych cenach szybko schodzą ;) ja niedawno byłam w Legolandzie tym duńskim i bilety kupowałam właśnie przez Parkmanię, jak czegoś nie wiedziałam to mi pomogli bez problemu.

Gość gość
Dzięki, szukałam biletów do Disneylandu i przeraziła mnie cena, właśnie sprawdzałam na parkmanii i są taniej, będę zamawiać:) dzieciaki się ucieszą:)

Gość gość
Jaki jest koszt noclegu na terenie parku? Ktoś wie? Podzielcie się doświadczeniami z Legolandu szczególnie:)

Gość gość
W Zatorze to polecam tę nową wioskę jak dziki zachód, na stronie https://westerncamp.pl/ jest ich cała prezentacja. Dużo noclegów, w różnych wariantach. Myśmy kupili sobie nocleg w indiańskim tipi i było wygodnie, standard lepszy niż się nastawiałem. Do tego na miejscu jest dużo dodatkowych atrakcji jak łowisko, konie, plac zabaw, boiska, czy ogniska, gdzie sobie można było pod wieczór elegancko podpiec kiełbaski.