Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

czy wasz facet jest romantyczny

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

czy Wasz facet/m膮偶 jest romantyczny? jak to przejawia? :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
m贸j kupi艂 mi czerwone stringi na walentynki w tamtym roku Ewa lat 79

Udost臋pnij ten post

M贸j jest romantyczny bardziej ni偶 ja :p Uwielbia jakie艣 tam wyznawanie uczu膰, dba o to 偶eby np chodzi膰 na spacery tylko we dwoje, jakie艣 kolacje przy 艣wiecach w domu urz膮dza, albo mnie zaprasza itd :) A ja nie mam sama z siebie takich pomys艂ow, ale staram si臋 pami臋ta膰 o tym, 偶e m贸j m膮偶 lubi...i te偶 co艣 tam wymy艣lam raz kiedy艣, 偶eby mu by艂o mi艂o ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak bardzo, zawsze do mnie m贸wi kotku, np: "Kotku zasadzi膰 ci dr膮ga w doop臋?"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wol臋 kolacyjki inicjowane przez faceta, romantyczne spacery itp ni偶 totaln膮 ozi臋b艂o艣膰, po co si臋 kobiety w og贸le w zwi膮zki pakujecie, jak potem nic od siebie nie dajecie, 偶adnych uczu膰, a co wy myslicie, ze faceci to jakie艣 roboty bez uczu膰? A taki zwi膮zek bez takich romantycznych chwil to co to za zwi膮zek w og贸le, s膮 nawet tacy co sie nawet nie przytul膮, nawet ca艂owac sie nie chc膮, s膮 niby razem, a obok siebie, do d**y z takim czym艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jest, zabiera mnie 艣rendio razw tygodniu na jaka艣 fajn膮 kolacj臋/wino :) ostatnio byli艣my u Jana w Tarnowie, co prawda przejazdem, ale musia艂 wcze艣niej zarezerwowa膰 stolik, znale藕膰 miejsce. bardzo doceniam takie gesty :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moj jest bardzo romantyczny , sama jestem zdziwiona bo jest muzulmanem, kwiaty, perfumy, bizuteria, bielizna, zaprasza do restauraji, przytula, caluje, mowi mile slowka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bardziej ode mnie co momentami dzia艂a mi na nerwy bo sam膮 swoj膮 obecno艣ci膮 obni偶am temperatur臋 w pokoju :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest i w sumie oboje jeste艣my bardzo uczuciowi tylko 偶e ja mam wi臋ksze problemy z okazywaniem tego, on si臋 艣mieje, pochodzi przytula, ca艂uje, m贸wi 偶e kocha, jak m膮偶 wraca z pracy i wpadnie do sklepu to zawsze dodatkowo kupi co艣 co tylko ja lubi臋, dostaje kwiaty od czasu do czasu i cieszy mnie to wszystko chocia偶 czasem jak przy moich rodzicach mnie obejmie to si臋 kr臋puj臋 :P. On m贸wi do mnie zawsze zdrobnia艂膮 form膮 imienia. Wi臋c chyba og贸lnie jest romantyczny ;) ja mam wi臋kszy problem z okazywaniem uczu膰 ale w 艣rodku mam ich pe艂no, okazuje je raczej tym 偶e co艣 dla niegopo prostu zrobie, dobrze nam si臋 偶yje, hm mo偶e dlatego 偶e faceci lubi膮 goni膰 za kr贸liczkiem i nie lubi膮 by膰 osaczani :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a no i gotuje te偶 dla mnie cz臋sto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j czasami jest, a偶 sama czasami jestem w szoku, 偶e a偶 tak bardzo. Zapami臋tam chyba do ko艅ca 偶ycia jak kt贸rego艣 dnia wr贸ci艂am z pracy, a on powiedzia艂, 偶e mam si臋 spakowa膰 i wyje偶d偶amy. Nie powiedzia艂 mi dok膮d, ale zdradzi艂, ze mam wzia膰 kostium k膮pielowy. Okaza艂o si臋, 偶e zarezerwowa艂 nam pobyt w hotelu Senator w D藕wirzynie. TO by艂 cudowny weekend - kompleks basenowy, sauna, spa. By艂o naprawd臋 fajnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anjikaa
M贸j jest 艣rednio romantyczny. Chocia偶 potrafi czasem przygotowa膰 jaki艣 romantyczny wiecz贸r i dobre filmy do tego, kt贸re wynajdzie na filefox.pl. Od czasu do czasu te偶 zdarzy mu si臋 mnie zaskoczy膰 jakim艣 wypadem, wi臋c nie narzekam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zazdroszcz臋 Wam bardzo,m贸j m膮偶 nie jest ani odrobin臋 romantyczny, jest do b贸lu praktyczny.Nigdy nie dostaj臋 prezent贸w ani kwiat贸w. Nie nazywa mnie pieszczotliwie, nie m贸wi o uczuciach. Prawie nie ca艂uje, no chyba, 偶e ja wyjd臋 z inicjatyw膮. Chyba ju偶 nic nie pomo偶e :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No nie wiem czy co艣 jeszcze mozna podzia艂a膰. Pewnie po porostu nie ma potrzeby okazywania uczu膰, co jest dla kobiety na pewno przykre, bo my jednak jeste艣my przytula艣ne i ca艂u艣ne. Czasem warto wyjecha膰 na romantyczny weekend (np. http://www.hollandhouse.pl/specialoffer/romantyczny-holland-house) i pogada膰 na neutralnym gruncie, innym ni偶 domowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j m膮偶 organizuje mi r贸偶ne gierki, zabiera mnie w miejsca, kt贸rych nigdy sama bym nie odwiedzi艂a. Ostatnio zaskoczy艂 mnie najbardziej. Zabra艂 mnie do hotelu http://uwitaszka.pl/ gdzie po raz pierwszy si臋 poznali艣my! By艂am w szoku!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moj jest bardzo romantyczny kochamy sie codziennie a ostatnio nauczylam sie penetracji analnej i czuj***ardzo jego romantycznosc

Udost臋pnij ten post