Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadinata

Teściowa

Polecane posty

Witam, opowiem najpierw swoją historię. My z mężem i nasza pół roczną córeczką mieszkaliśmy przez 3 miesięcy u teściowej, u jego mamy.Cały czas byłam grzeczna. Jak przestalam przez pary się uśmiechać do teściowej, bo nie miałam nastroju,to ona zachciała "porozmawiać" . Pod czas tej rozmowy obrazila mnie i mojich rodziców. Nie odpowiedziała na żadne moje pytanie, a tylko atakowała mnie. Następnego dnia jeszcze bardziej popłynęła, nazwała mnie d***** i prastaczka, i powiedziała że muszę robić wszystko co mi powie. Mąż się zastąpił za mnie,a ona wyrzuciła nas z domu. Z pół roczną córeczką wieczorem. Na szczęście przenocowalismy u znajomych,a następnego dnia wynajęlismy mieszkanie.Teraz minął miesiąc i ona zaprosiła męża z córką do siebie.Ja jestem oczywiście przeciwko temu! Ale mąż chce tam jechać...nie wiem co robić, pomóżcie mi .

Gość gość
niech jedzie sam bez corki. walic stara jedze

Nie kłamie, naprawdę potrzebuję pomocy. Bo nie wiem jak madrze zrobić że by nie kłócić się z mężem :-)

Gość gość
""Mąż się zastąpił za mnie,a ona wyrzuciła nas z domu. """ >>> możesz blizej,bo nie rozumiem tego zdania:)