Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lista

Polecane posty

Gość gość

Koke Magda Słodko winna Sunny day Senior Toledo Lubię kiedy Ciekawska De Inessa Martha Wszyscy podchodzili przez was ciotki!! Dobrze wam tak? Swoim chamstwem i zarozumialstwem niszczycie świat ero. Nie dziwi mnie że wasi mężowie i narzeczeni was nie ruszają. Działacie a seksualne

Gość gość
Ciotki same się zlikwidowaly. Jeździły i po sobie na wzajem spod gościa :O zarzucając na całkiem inne osoby aby udawać niewinne.

Gość gość
madzia pisze KOKE na priv hehe reszta wymienionych też przeszła na mailowe *****nko:/

Gość gość on z ero
pewna tez odeszła przez ciotki.Teraz p*************y sie do Sileny :OTylko babka wydaję się twarda ;)To w*****a ciotki.

Gość gość
Prawda Silena nie da sobie w kaszę dmuchać.Pogoniła właśnie dzide z tematu :D

Gość gość
kúrwa ale problem piěrdolą się na PRIV

buha ha ha ha ha ha ha uwielbiam keczupowe stresy kto to sa wszyscy?? i dlaczego poodchodzili??? bo jak na razie to widze tylko podsrywajace sie wzajemnie keczupy i jesli uwazacie, ze to "ciotki" z pomidora to jestescie naprawde durniejsi niz ustawa przewiduje ale widocznie tak ma byc wiecej luzu dziecko "tisze jadiesz dalsze budiesz" nawet jak ci sperma do dekla wali :):)

Gość gość
Smof nie p*****l kiedy byla nagonka na pewna u nich cisza i same mile wpisy . Skąd masz Smof pewność że ciotki takie nie winne? No skąd? Pytonga ci obciagaly że tak ich bronisz?

Gość gość
O właśnie Gromowladna. Fajnie sralo się na silene spod gościa? Zawsze jak jest nagonka TY pojawiasz się ZAWSZE JAKO PIERWSZA DO OBRONY Jesteś dwulicowa. Żal mi ciebie

Gość gość
Ii nie usuwaj tego wpisu powyżej bo będę go wklejal na każdym temacie !!

Gość gość
Zbieg okoliczności? Wątpię Gromowladna.🖐️

Gość gość
Wyj****e mamy na te szmaty i ciebie teraz my tu rzadzimy!!!

keczup, tak serio??? pomysl logicznie ta cala nagonka, ciotki kasujace posty, bedace modkami itd :):) przeciez to jest smieszne wiekszosc z nich ma problemy ze swoimi windowsami i jak cos nie dziala to "wolaja pomocy" --bez obrazy :) o linuksie wiedza tyle , ze istnieje i niby one maja byc éwszechwladnymi tego forum"??? nie mowiac o tym, ze WP placi tak marnie, ze tu sa tylko mlodzi na poczatku kariery, dla wpisu w CV , ze doswiadczenie zacznijcie myslec, zwyczajnie prosze:) sami sie podsrywacie , taka prawda, ohhh ok nie liczac tych kilku malolat :) co poniektorym nawet sie udalo nie wylogowac, wiem :D:D

Nie wiem kto po mnie jeździ i mało mnie to obchodzi.Wiem,że sprawia jej to ogromną frajdę i ma radochę jak dziecko bateryjką ;) Nie będę rzucała oskarżeń,bo to tylko forum jest ;) Różne osobniki tu zaglądają,a ja jestem albo mnie tu nie ma ;) Spływa to po mnie.Niech się cieszy nadal,bo to jedyna rozrywka tego osobnika

A ja myślę, że to autor tematu sobie wybiera ofiarę, jeździ po niej do upadłego a potem zwala winę na kogoś i tak się to kręci. Ma z tego chorą satysfakcję.

Gość gość
Pewna n*******la na Silenę :D

Gość gość
Marthe zajechali u Wilka podszywa miała

gromo niezaleznie od tego, jak to jest, to tego nie ukrocisz i juz to nie jest forum ciezarnych matek na gazeta wyborcza pl :) tu sie liczy ogladalnosc reklam i kasa wiec maja w d***e, pora sie przyzwyczaic i tez miec gleboko w ... produkuj sie radosnie, baw sie a reszte miej gdzies, zwyczajnie

Hej, Smof dzięki za głos rozsądku, Gromi ja też uważam, że to autor topiku niszczy, a potem nas oczernia. Mało tego, zapewne rozmawia tu sam ze sobą żeby sprawić wrażenie, że więcej osób jest przekonanych do jego chorych wizji. :O

bledny ale ty sie przynajmniej podszywa dorobiles a puszysciaka nikt nawet nie chce podszywac :( o jaka ciezka ma dola i nawet nie chodzi o to, ze keczup jest nudny i monotematyczny ale w depresje wpadne, zem nie wart zainteresowania

baaa gorzej to malo powiedziane jest mi tak zle, samotnie, nieszczesliwie keczup badz czlowiekiem utul misiu a nie tyraj wzywam cie moja keczupowa milosci x nowlasnie nawet o pdszywie moge zapomniec wpadne w depresje i bedzie mi zle, bede nieszczesliwy, smutny i zaczne sie jakac i nigdy , juz przenigdy nie zaspokoje zadnej kafeterianki :(

Gość gość
KOKE przegrał z hejterami stracił temate hhehe a taki był koko maroko teraz kij mu w oko

Gość gość
SMOF jesteś cienki bolenty misiu o ja piérdole małego widzisz jak robisz siusiu grubasku:/

jaki ty jestes jednak prosty w obsludze :) koke sam usunal wiesz tak sie czasem zdarza jak sie zakochasz i masz klapki na oczach :):) keczupowy hejter?? "ech"t?? nuuuuuuda albo rzyg na pol strony, albo wyzwiska, albo milion bledow skladniowych i ortow :) i WY naprawde mysliscie, ze ktos zwraca uwage?? taaaaak owszem jak sie nudzi i nie ma sie z kim poklocic

Gość gość
ciekawska? usuń z listy. ona też tu bruździ !

keczup 16:02 nie widze wiesz lustrzyca :) i wezcie mnie przekonajcie, ze nie jestescie prosci jak budowa cepa :D