Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świąd i pieczenie okolic intymnych.

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich ! Od niedawna mam pewien problem z okolicami intymnymi ... Na samym początku co jakiś czas doznawałem małego świądu o***tu. Od tak chwile po swędzi i zaraz przestaje. Po paru dniach problem zaczął się nasilać. Przemieniło się to w świąd nie do wytrzymania a podrapanie jeszcze bardziej go nasila... Ale to jeszcze nie wszystko.. Od wczoraj podczas podcierania się już zaczyna mnie piec(Zacząłem podcierać się chusteczkami dla niemowląt .. Od niedawna tak samo zaczęły mnie swędzieć genitalia.. Tzn na początku było tylko przy odbycie i powoli się zaczęło przenosić coraz dalej.. . Przez to cholerstwo nawet spokojnie nie mogę se pospać gdyż budzę się po parę razy w nocy.. Na skórze nie ma żadnych zaczerwienień, łuszczycy itd.. Myję się regularnie, proszek do prania ten sam i mydło. Ktoś z Was wie co to może być? Pozdrawiam !

Gość gość
umyj pupę po kupie :)

Gość gość
Myje się codziennie a pipe podcieram nawilżonymi chusteczkami.

Gość gość
pupę*

Gość gość
Może przyplątała ci się jakaś bakteria .W aptece kup maść w tubce o nazwie clotlimazolum ,jest bez recepty coś około 5 zł. kosztuje i posmaruj , mnie pomaga .