Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukany przez babsko

Spotykałem się z dziewczyną, a ona mnie oszukała

Polecane posty

Okazało się, że ma dziecko i powiedziała mi to dopiero na 3 randce :O podziękowałem jej za znajomość, takie rzeczy powinno się mówić od razu. Nie jestem jakimś pajacem, żeby utrzymywać cudze dziecko, nie wiem na co ona liczyła, że po 3 randkach się zakocham i nie będę mógł jej zostawić pomimo dziecka? Że zrobi mi się jej żal? :O Co wy baby macie w tych głowach? :O Oczywiście na koniec zrobiła scenę rozpaczy, że jej na mnie zależy, że bała się że nie będę chciał się z nią spotykać bla bla bla, oczywiście wszystko okraszone płaczem :O ŻENADA! Kobiety - jak to z wami jest?

Gość gość
a to suka

Gość gość
źle zrobiłeś bo takie mamusie są tak zdesperowane że dają szybko du...ci nie złe su..i do rzni..cia i są na prawde ostre było taką ujerzdzać trzy dni i noce a potem kopnąć w du..e niech idzie dziecko bawić i poszukać następnej

Gość gość
a to co, dziewczyna z dzieckiem nie ma prawa do szczęścia? nie mówię o desperatkach, ale ogólnie. Przestańcie demonizować.

Gość gość
brak mi słów :O

Gość gość
Ma kim ty wieszasz psy? Masz w ogóle jeszcze jakiś mózg i ludzkość czy je raczej straciłeś?

takie rzeczy powinno się mówić od razu, miałem się ulitować z tego powodu że ma dziecko? :O nie rozumiem kompletnie... wyglądało to po mojemu tak, jakby chciała znaleźć tatusia dla dziecka a nie faceta dla siebie. czemu nie powiedziała mi tego od razu, przy 1 spotkaniu? :O

Gość gość
Oszukany??? A czego oczekiwałeś że przyjdzie na randkę z dzieckiem? Jak sie dorośli poznają i umawiają to raczej nie przez piaskownicę i nikt cie nie musi od razu informować o swoich obciążeniach rodzinnych. Na kolana z pierścionkiem sie rzuciłeś na tej trzeciej randce, że sie zachowujesz jak ostatni idiota?

Gość gość
Na jakiej podstawie twierdzisz, że chciała znaleźć tatusia dla dziecka? No nie wiem, czy takie rzeczy trzeba koniecznie mówć od razu, zresztą jakby facet był zakochany i dojrzały, dziecko by mu nie przeszkadzało.

Gość gość
jak dla mnie to jesteś niedojrzałym szczylem, rozumiem nie być gotowym na bycie z laską z dzieckiem, ale jechać takimi tekstami to już jest żałosne.

Gość gość
a seksowna była ...?

Gość gość
Ale go mamuski zatakowały no przyznać się która ci..a chce mieć VIPA:P

seksowna nieseksowna, po prostu mi sie podobala i byla atrakcyjna nie tylko jesli chodzi o wyglad, byla inteligentna i naprawde miala fajne poczucie humoru. to nie jest kwestia tego ze nie akceptuje dziecka, bo gdyby powiedziala mi od razu o dziecku na 1 randce byloby ok :O a tak co? jak to wyglada? czego bym sie dowiedzial po 5-6 randce? moze ze jest w trakcie rozwodu, albo ze moze jest mezatka, tylko na spotkanie ze mna chowa obraczke? :O

Gość gość
wolne żarty, jestem 20 letnią dziewczyną, która nie cierpi dzieci. Po prostu brakuje wam logiki

Gość gość
porównujesz posiadanie dziecka do bycia mężatką? no, to faktycznie z tobą coś nie tak. Dlaczego ona miała wywalać prywatne sprawy obcemu facetowi już na 1 randce?

Gość gość
Powinna Cie poinformować o swojej sytuacji na poczatku znajomosci . Jestem kobieta ale nie lubie krętactwa ...

Gość boski12345
AUTOR MA RACJĘ nie jego wina że on wypieła się do nie właściwego faceta popełniła błąd to niech sama za niego płaci a nie próbuje tym obciążać innych. Teraz w odwrotną stronę a czy było by ok gdyby AUTOR wy...chał 15 min przed spotkaniem jej najlepszą przyjaciółkę i jej o tym nie powiedział . Jak myślicie jak by się dowiedziałą miała by im to za złe?

Gość gość
krętactwo to by było, gdyby miała męża może laski jeszcze o swoim stanie dziewictwa mają się spowiadać i o liczbie partnerów, a także o rodzaju uprawianego seksu? Nie wiem o co się tak spinacie, ona tego nie powiedziała jak już byli razem.

Gość gość
Przestań się podszywać, i tak każdy widzi że to ty :)

Gość gość
ja zawsze pytam przed randką tak z ceikawości a w SNIKERSA JUŻ DAŁA aaa...? i najcześciej odpowiada m i nooooo dała dała

Gość gość
Szacunek stary. Nie dałeś z siebie zrobić frajera, który by łożył na cudzego bachora :D

Gość gość
przestan pisać sam do siebie

Gość gość
Szacunek to należy sie tej dziewczynie, ze wychwuje to dziecko pewnie sama, a obibok z którym sie zadala pewnie chodzi na randki jako wolny czlowiek. Dobrze ze wiecej sie z nią nie umowiles, dzieciak z Ciebie i tyle

dzieciak to akurat z niej, powinna być szczera a nie kręcić :O

Gość gość
Ona kręciła czy po prostu była normalna i nie wyjeżdżała od razu obcemu o prywatnych sprawach? ja pierdzielę, co ci tak żal? myślałeś, że złapałeś ładną dupę i poruchasz bez konsekwencji, a potem ją rzucisz? Czy wydałeś w kawiarni o 10 zł za dużo? :D klasy trochę, człowieku.

Gość gość
obibok pewnie spuścił z krzyża bo k***icho szybko kopyta rozłozyło i tyle,a temat to czyste prowo,choć pokazuje zj****a mentalność kobiet

Gość gość
A co ty księdzem jesteś że ci się miała od razu spowiadać? Znikaj facet bo śmieszny jesteś.

Gość gość
A Ty powiedziałeś jej na pierwszej randce ze siedzisz na kafeterii? Prawdziwi Faceci chyba maja lepsze rzeczy do roboty niż ploty w necie. Jak widać jednak z Ciebie dzieciak

Gość gość
koleś sobie prowo robi a wy ujadacie jak wściekłe pieski :D

Gość gość
upiorne zdazyles ja bzyknac przed ta felerna randka? bo jak nie to przerabane :P, :P, :P