Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobic jak jestem uzależniony od masturbacji?

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym o tym z kims pogadać, wyżalić się. Zarejestrowałem się na onanizm.pl jednak dostałem bana bo nie miałem jeszcze 18 lat. Teraz mam juz ukończone 18 a administrator (kut/as) nie chce zaakceptować mojego konta bo boi się, że bede trollować na forum. Gdzie mam się zgłosić o pomoc? Mam myśli samobójcze i wpadam w depresje, to juz nawet nie sprawia mi przyjemności tylko jest jak przykry "obowiązek".

Gość gość
nawet jak trzepiesz konia 4 x dziennie to nic nie szkodzi poznaj dziewczyne duzo starsza aby miala tylko pochwe to bedziesz dlaniej ziszczeniem marzen nie patrz na wyglad bo za 5 lat to ty bedziesz wybieral dziewczyny :)

Gość gość
Dla mnie to nie jest zwykle trzepanie konia, ja boje sie poznac jakąkolwiek dziewczynę a poza tym prawdziwy seks mnie nie podnieca

Gość gość
idx do rodzinnego piwiedz o dolegliwościach lacznie i otrzymaswz dalsze wskazówki lub prywatnie do psychiarry

Gość gość
przecież to normalne w tym wieku za jakies 25 lat seks przestanie cię interesować :-)

Gość gość
Każ gośćdagmorze o/p/i/e/r/d/o/l/i/ć sobie prynta

Gość gość
Umiesz czytać? Prawdziwy seks mnie przestał interesować, i nie podniecają mnie prawdziwe kobiety..