Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TAJEMNICA MASONERII UJAWNIONA

Polecane posty

Gość gość
Błagam, niezależnie od poglądów religijnych, politycznych, gospodarczych i społecznych, przeczytajcie ten tekst. W miarę możliwości, czasu, energii, ochoty. Chociaż mały jego fragment. To bardzo ważne.

Gość gość
Bardzo ważne!!!

Gość gość
Nie jestem członkiem żadnej organizacji, piszę to jako osoba prywatna. Zależy mi na Was, przeczytajcie to.

Gość gość
W tym niezwykłym świadectwie zwracam się do wszystkich ludzi dobrej woli, a takŜe do tych, którzy wstąpili do masonerii i do tych którzy zamierzają wstąpić do tej śmiertelnie niebezpiecznej struktury zła. Aby dokładniej zrozumieć treść i sens przekazu zaleca się przynajmniej trzykrotne przeczytanie i przeanalizowanie w ciszy. Pisząc to będę się starał uŜywać prostych i zrozumiałych słów. Na wstępie podam ogólną definicję masonerii. TO POCZĄTEK ŚWIADECTWA, DOCZYTAJCIE DO KOŃCA, JEST W NIM MOWA M.IN. O EURODEPUTOWANYM POLSKIEGO POCHODZENIA, MASONIE WYSOKIEGO STOPNIA.

Gość LOZA__SZYDERCOW
nie chce mi sie czytac co to jest spisek zydomasonski? stopka: jak mnie bedziesz calowac w doope nie zapomnij ze musze na to pozwolic

Gość gość
I co z tym zrobisz.

Gość gość
Powiem ci dlaczego to wszystko bzdura. kościół katolicki nie jest kościołem boga czy Jezusa

Gość gość
Dodają coś do żywności, coś, co jest niewykrywalne, żebyśmy byli bezpłodni!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
spadaj świrze, nie tędy droga bo kto nie będzie jak dziecko ten nie wejdzie do królestwa a ty siejesz tylko terror, strach i zamęt !

Gość gość
spadaj świrze, nie tędy droga bo kto nie będzie jak dziecko ten nie wejdzie do królestwa a ty siejesz tylko terror, strach i zamęt !

Gość gość
co nie powiesz ? dodają coś do żywności byśmy byli bezpłodni a porodówki pękają w szwach ? no i jeszcze teraz dyskusja nad tabletką "Po" ? jakoś czarna mafia nie dopuści by ilość dusz w parafiach malała, bo z czego by żyli ? nie wiem kto jest groźniejszy: żydzi, masoni, islam czy czarna mafia ale jak na razie w tym meczu od ponad 2 tysi lat zwyciężają ci ostatni....

Gość gość
Zwyciężają i zwyciężą ostatecznie, bo "bramy piekielne go nie przemogą"!

Gość gość
a probosz straszy mnie islamem

Gość gość
Dziękuję ,warto przeczytać , polecam innym.

Gość gość
od 1 do 16 dzieje się już dzisiaj i kto tego nie pojmuje i nie przeciwstawia się temu złu ! Przyczynia się do upadku człowieczeństwa, do legalnego niewolnictwa , do całkowitej demoralizacji to zła które opanuje cały świat ! Przeczytałam i potwierdzam ten syf dzieje się już teraz !

Gość gość
Jest ten spisek czy nie jest, ja wiem po sobie, że jak się patrzy na swój "kawałek podłogi", dogląda najbliższych, dba o zdrowie, ale bez przesady, nie ogląda się tv, czasem jakiś dokument lub film, nie słucha się dzisiejszej otępiającej muzyki, czyta literature klasyczną, filozofów czy poezje, to można powiedzieć, że ma się wyjechane na spiski, system i cały ten współczesny szajs, bo życie swoje sie lubi i docenia. Trzeba robić swoje i nie filozofować za bardzo, bo to człowieka odciąga od ważnych spraw, bo ty ty i ty najlepiej wiesz w sercu co cie uszczesliwi. Nie dawać się omamić, ogłupić reklamom, nie dać sobie wmówić, że z życia prywatnego warto zrobić papier toaletowy, który się ma walać w tym internetowym śmietniku jak zużyty pampers :/ Trzeba siebie chronić, swoich bliskich, do ludzi z sympatią podchodzić i wierzyć, że odwzajemnią się tym samym. Co jest ważne, my, nasi bliscy, jako taki spokój wewnętrzny, spokojny sen nawet na zwykłym tapczanie, nie jakimś wypasionym łożu za 10 tysięcy na kredyt, przytulny kąt, mieć do kogo się odezwać wieczorem, mieć na chleb i czas, żeby zobaczyć park o zachodzie słońca. Szanować siebie, swoje zdrowie i szanować innych. Wtedy żadne masonerie czy inne szajse nie będą mieć szans, bo ich obojętność ludzka pozbawi wpływu. Kluczem jest odcięcie się od wpływu mediów, zminimalizowanie szans na poddanie się tej propagandzie. Dziś się wmawia ludziom absurdalny konformizm, zero indywidualności, kur/wa jestem charlie, wypyerdalanie na łeb wiadra z lodem, jak całe pokolenia małp w cyrku. A mnie nic tak nie cieszy jak widok ludzi na ulicach, po których widać, że mają na to wszystko zlewke. Ubieraja sie jak im sie podoba, jak im wygodnie albo cieplo, a nie jak nakazuja trendy, w pociagach siedza z ksiazka albo gazeta, a nie wgapieni w smartfony, jak by piec minut bez ekranu nie mogli wysiedziec. To juz cyborgi, straceni, ale dla jeszcze kilku procent jest szansa, ze wyziona ducha jako ludzie, a nie mentalne mutanty.

Gość gość
ooo ktoś normalny na forume, szacun ludziku !!!!!