Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanek dopytywał się czy

Polecane posty

Gość gość

sypiam tylko z nim. kilka razy. choć on sam mi mowił żeby to była znajomość niezobowiązująca... to po co sie pyta o takie rzeczy?

Gość gość
Bo tacy są faceci, On może wszystko, ale Ty możesz tylko z Nim...

Gość gość
może sie zakochał ? swoja droga tez bym chciała kochanka a nie ciągle nudny sex z mężem :(

Gość gość
Bo nie chce się zarazić jakimś syfem od innego, proste!

Gość mrc
Ja też bym zapytał.

Gość gość
Ja też pytałem swojej ff czy sypia z innym, czy nie, bo gdyby powiedziała że tak, to bym z nią nie sypiał. W tego typu relacjach też trzeba dbać o bezpieczeństwo drugiej strony, bo sypiając na boku z innymi można kogoś nieświadomie czym zarazić.

Gość gość
A ciebie autorko nie interesuje to czy sypia z innymi kobietami? Ja bym nie chciała sypiać z facetem który ma kilka kochanek, bo to obrzydliwe.

Gość gość
Autorka myslala ze kochanek ją kocha i jest zazdrosny o innych hihi ale głupia dziewucha przecież on mysli zeby nie zlapac syfa i nie przekazac zonie. Dba o bezpieczeństwo rodziny hehehe

Gość gość
Bo facet ZAWSZE bedzie chcial byc tym jedynym w takich relacjach tez, oni maja instynkt terytorialny

Gość gość
Bo facet ZAWSZE bedzie chcial byc tym jedynym w takich relacjach tez x Tu nie chodzi o żadne instynkty, tylko bezpieczeństwo. Tobie nie przeszkadzałoby gdybyś dowiedziała się że jesteś jedną z wielu? Chociaż nie, wam kobietom to nawet na rękę, bo lubicie facetów co mają kilka lasek na raz.