Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krzywa cukrowa

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj miałam robioną krzywą cukrową. Badanie ciężko przeżyłam. Co jakiś czas zbierało mnie na wymioty, odbijało się. Czułam się zmęczona, ale nie wiem czy to nie było spowodowane brakiem śniadania i niedospaniem. Po powrocie do domu zwymiotowałam płyn, przez cały dzień mnie mdliło. Pomimo, że czułam głód, żołądek ściśnięty, nawet pić było mi ciężko. Wyniki i wizytę mam po weekendzie. Czy aż takie złe samopoczucie może wskazywać na cukrzycę ciążową? Czy nie jest to ze sobą powiązane? Pytam się bo trochę mnie zmartwiła reakcja organizmu. Wiedziałam, że to nie jest przyjemne badanie, ale przeszłam je naprawdę ciężko.

Gość gość
ja mialam doslownie jak Ty a na dodatek jeszcze zemdlalam po godz czekania i lezalam pol godz u lekarek w pokoju a wyniki wyszly mi super. Nie jem slodyczy juz od jakiegos czasu, pije sama wode nic innego i moj organizm dlatego tak zareagowal )tak doktor mowil)

Gość gość
Ja znioslam super, nawet popoludniu jeszcze slodkie jadlam. Wyszla cukrzyca.

Gość gość
mi po krzywej było zimno, nie miałam chęci na jedzenie mimo że czułam głód, słodyczy też nie jadłam, może dlatego tak źle wspominam to badanie.

Gość gość
Ja zniosłam super, miałam cukrzycę

Gość gość
Nie wspominam źle tego badania. Wypiłam bez problemu i potem również dobrze się czułam. Wyniki bardzo dobre.