Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge sie podjac zadnej pracy bo...

Polecane posty

Gość gość

Mam nerwice . Drobne rzeczy mnie juz stresuja, robi mi sie niedobrze, w brzuchu wariuje. Nie moge miec normalnych warunkow do pracy...nie wiem co ze soba robic, moje zycie jest takie bez sensu

Gość gość
to znajdź sobie sponsora i leż do góry brzuchem :D

Gość gość
Nawet tego bym nie mogla przez ta nerwice...

Gość gość
masz szczęście że ktoś cię utrzymuje, założę się, że gdyby nikogo takiego nie było, nerwica przeszła by ci jak ręką odjął i zaczęła byś się sama utrzymywać :O

Gość nerwicowiec
a mnie z 4 pracy będą zwalniać po 3 miesiącach w każdej k/u/r/w/a człowiek sie stara a tu zawsze d/u/p/a

Gość gość
Psychoterapia, psychiatra. Nerwica to choroba,którą się leczy! Wszystkiego dobrego

Gość gość
Otwórz własną działalność, wtedy sama sobie stworzysz odpowiednie warunki pracy

Gość gość
Możesz też szukać pracy zdalnej

To fakt, z nerwicą nie ma żartów. Nie dość, że utrudnia normalne funkcjonowanie, podjęcie pracy itp. to jeszcze ma wpływ na zdrowie. Wiele chorób powstaje właśnie na tle nerwowym. Naprawdę myślę, że spotkania z psychiatrą mogą odmienić Twoje życie. Na zdrowiu nie ma co oszczędzać. Zadbaj o siebie, a wszystkie inne problemy mogą zniknąć. Ja gorąco polecam Pawła Skrzyckiego, przyjmuje w Warszawie na ursynowie niedaleko stacji metra w Psychomedic.pl. Pozdrawiam i życzę powodzenia :) trzymaj się

Gość gość
ogólnie praca z ludźmi w Polsce oznacza straszna atmosferę, jeśli tylko mozecie to pracujcie zdalnie, niestety nie każdy zawó się do tego nadaje, ja wiem, że w nie potrafie pracowac w firmie, tam gdzie grupa ludzi dzieją sie ploty, wyszydzania, strata czasu, nieefektywne spotkania, beznadziejne działy HR od pierdzenai w stołęk, konkursy piękności, podrywy oblechów, samo zło i naprawe mozan stracić wiarę w lduzi, a osoby, któe sie skupiaja na pracy zamiast na "ustawieniu się w hierarchii" są uważanie za ofiary losu, bardzo to wszystko dziwne