Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość01

jak wzbudzić w nim zazdrość...

Polecane posty

Gość gość01

Jak nam wzbudzić zazdrość w mężczyźnie sprawdzić czy mu zależy i czy coś czuje nie pytając się w prost. Może adoracją innego samca?:-)

Gość EmeraldQueenQueen
wejdź do łazienki kiedy będzie robił kupę i krzyknij, że jesteś wielkim Fekalatorem i potrzebujesz srajtaśmy do kałdziupli

Gość gość
jakie to dziecinne

Gość gość
skoro teraz nie jest zazdrosny to już nie ma co wzbudzać każdy, któremu zależy po prostu jest zazdrosny

Gość gość
Widzę jego zainteresowanie mną, i chcę sprawić by coś zrobił w mym kierunku wiec może taki pomyśl mi wpadł by troche sprwdzić go. Jak kocha to okaże troche swej zazdrości jak zobaczy innego samca np kolegę:-)

Gość gość
Dobrze, że nie jest zazdrosny, chciałabyś, aby był zazdrosny o każdego faceta, który na ciebie spojrzy. Gdybyś miała zazdrośnika wtedy głupich prowokacji byś nie zakładała.

Gość gość
Delikatnie można sprawdzić czy jednak cie bardziej lubi. Meżczyzna jest jak samiec hak upatrzy sobie obiekt uczuć to będzie jej pilnował jak piskę z żarciem i nie da żadnemu:-)

adoracja innego moze sie zle skonczyc. ja tak zrobilem zeby zapomniec o bylej, o bylej nie zapomnialem, tamtej nadziei narobilem eh do d**y to... jedna zasada jest wazna - at the end of the day its all about her.... :o

Gość gość
To w jaki sposób mam sprawdzić czy coś jest jednak na rzeczy . Kiedyś miewał takie przebłyski zazdrości o innego mężczyznę i powiem że nawet nie przypuszczałam ze taki na burmuszony chodził właśnie przez to. Ale minoł jakiś czas i jest ni jako nie określi sie bardziej ale jak inni sie kręcą koło mnie wariuje, łazi i pilnuje:-)

oj to dlugi temat. moglbym ci go wyjasnic ale teraz mi sie nie chce i nie mam tyle czasu. ostatecznie i tak moglabys to s*******ic przy realu. ja caly czas robie zle bo nie mam czasu zrobic tego jak nalezy, a moze powinienem...... :P kto to wie... :)

Gość gość
Taki pies ogrodnika samemu nie weźmie nikomu nie da:-p

Gość gość01
Do zbereźnik:-) to może wyjaśnij mi te dziwne zachowania:-( chetnie cie wysłucham i rad:-)

ale ja niebardzo mam czas. z reszta ode mnie rad nie bierz bo moj milosny pech przejdzie na ciebie... :D:P hehe :P jedna rade ci tylko dam - poznawaj faceta tylko wtedy kiedy na 100% jestes pewna, ze akceptujesz wszystkie jego cechy. nie licz na to ze jakas cie nie ruczy. jesli cie rusza na starcie i jej nie akceptujesz, to badz ze soba szczera i nie wchodz w to bo zobaczysz, bedziesz zalowac i bedzie bolalo... :P:)

Gość gość
Przecież napisałaś, że jak kręciłas się koło innych chłopaków to on wariowal, czyli wtedy bywa zazdrosny. Wiec o co ci chodzi? A może tak będzie zawsze. On będzie naburmuszony, ale nie powie ci, że jest zazdrosny, bo się boi, że go wysmiejesz. Może jest nieśmiały. To ty musisz dac mu znać, że Ci na nim zależy. Dać znać wprost. Nie jakieś gierki

Gość gość01
Śmiały to on jest... Tylko do mnie nie reaguje wtedy gdy jest jakiś meżczyzna wokół mnie wtedy to lata i obserwuje podgląda tak to nic:-(

Gość gość01
Śmiały to on jest... Tylko do mnie nie reaguje wtedy gdy jest jakiś meżczyzna wokół mnie wtedy to lata i obserwuje podgląda tak to nic:-)