Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojemu partnerowi na studniówkę podoba się inna

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka z równoległej klasy ze szkoły załatwiła mi w ostatniej chwili partnera na studniówkę , bo chopak z którym miałam iść 2 dni temu złamał nogę. Studniówka już jutro. Problem w tym,że on jej się podoba,a ona chyba jemu.. Będzie siedziala z nami przy stole bo idzie z chłopakiem z mojej klasy , i juz mi zapowiedziala ze pewnie będzie z tym "moim" czasami tańczyc,bo ona napewno będzie chciał. Ja jak głupia szykuje sie jak najlepiej mogę,fryzjer,kosmetyczka,nowa biżuteria,itd itd, żeby wyglądac jak najlepiej,bo z wyglądu bardzo mi się podoba,ale nie wiem jak z jego charakterem. Boje się że to będzie katastrofa , nie mogę przecież go zmusić żeby patrzyl sie tylko na mnie,zeby ze mną tanczyl,rozmawial,i wogole.. Mam tego juz dosc,tyle problemow mam teraz na głowie,czuje się zmęczona,nie mam siły,teraz jeszcze taka sytuacja, czasami wieczorem tak mam ochote położyć sie spac i juz nie wstać

Gość gość
wrzuć na luz, w końcu to obcy koleś - jeśli ma klasę to będzie bawił się z Tobą a jak nie to masz pewnie koleżanki i kolegów :) no a w razie czego zostanie partner tej dziewczyny kiedy ona będzie tańczyć z Twoim :)

Gość gość
Co aha ? No aha , a może raczej ha , ha , ha.. Jak ja mam już dość takich sytuacji, kim ja jestem,i czym na to sobie zasłużyłam,że takie sprawy się akurat do mnie przylepiają. Najpierw problemy brata , potem wyprowadzka ojca z domu , potem inne sprawy , wszystko na raz , i teraz to , kolejna sytuacja podczas której zrobie z siebie pośmiewisko , bo mój partner zamiast spędzać ten wieczór ze mna,może być skupiony na mojej koleżance

No to po co na siłe kogoś wyszukujesz do towarzystwa. Ja tak właśnie postąpiłem 3 lata temu i ta szmata w ogóle się ze mną nie bawiła, nawet poloneza nie zatańczyła tylko zeżarła za moje pieniądzę i pogadała sobie z koleżankami a ja siedziałem jak kołek.

Gość gość
Nie na siłę, po prostu nie chciałam być sama jedyna w klasie,która przyszła sama , i gapi się na inne pary , a druga sprawa to to,że zapłaciłam pieniądze za dwie osoby,i już by mi ich nie oddali, więc kasa by przepadła