Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet. Czy rzucił Was kiedyś

Polecane posty

Gość gość

facet po tym jak się przespaliście? -Oglądam właśnie,,To tylko sex" i tak się zastanowiłam czy mnie tak kiedyś ktoś rzucił i .... NIE:) przeciwnie Ale ja kiedyś rzuciłam tak faceta:O z tym że nie od razu, bo nie wiedziałam jak to cholera zrobić:O w końcu to zrobiłam i nie zdawał sobie nawet sprawy z tego jaki był faktyczny powód.

Gość gość
Zły początek! Trzeba było skłamać. Spaliłaś temat!

Gość gość
Nie chce mi się kłamać. Liczę partnerów seksualnych i nie seksualnych-tzn. takich z którymi mogłam ale nie zrobiłam tego... Był taki jeden(podejrzewałam że ma żonę, albo chociaż narzeczoną) następnego dnia się ulotnił i nigdy więcej go nie widziałam On spał w pokoju obok a ja zamknęłam się w sypialni Znaliśmy się jakiś czas i odwiedził mnie w moim mieście(przenocował) Po tym zdarzeniu wiedziałam już że był zajęty i chciał się tylko zabawić, no ale cóż, nie udało mu się i pojechał szukać kochanek gdzie indziej. Dziś na portalach społecznościowych widzę że ta jego partnerka to piękna kobieta-gdyby tylko wiedziała że jest jedną z wielu... Nie ważne. To było raz i się nie liczy bo nie spaliśmy ze sobą!

Gość gość
Po 280 stosunkach płciowych też się nie liczy! Chodzi mi o pierwszy stosunek seksualny i koniec! -On znika a wy się zastanawiacie-dlaczego? Miał ktoś tak?

Gość gość
Tak jeden taki się ulotnil i to na szczęście bo sama też miałam na to ochotę totalny nie wypadł i nie wiem co mi do łba strzelił o

Gość gość
to jeszcze raz ja autorka Przypomniałam sobie jeszcze jednego takiego To była 5 randka Też nie wiem co mi do łba strzeliło! Poszłam do niego do domu, mieszkał sam. Zrobiliśmy to i ja następnego dnia się nie odzywałam, ani następnego i następnego ale dnia czwartego zaczęłam się zastanawiać dlaczego on się nie odzywa:D? serio! Dopiero czwartego dnia:D! Piątego dnia byłam wściekłą nie wiedzieć czemu;) Dnia szóstego dzwoni telefon i słyszę jego głos: ,,nie uwierzysz ale miałem wypadek i jestem w szpitalu....(był na wyjeździe -grał jakieś mecze czy coś-nie pamiętam już) Pogadaliśmy i obiecał się odezwać jak już wróci. Nie odezwał się i ja go olałam. Za 2 miesiące dzwonił i nie odbierałam W końcu napisał sms że ,,błaga bym się do niego odezwała bo nie może o mnie zapomnieć" Nie odezwałam się bo już byłam z kimś innym.-Zresztą po 2 miesiącach?Bez sensu.