Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikt nie umie mnie pokochać

Polecane posty

Gość gość

Jestem już w klasie maturalnej, nigdy nie byłam w związku, jesli się z kims spotykałam to tylko tak wyjść na piwo czy cos i potem kontakt sie urywał. Nie jestem brzydka, myślę że coś nie tak z moja osobowością, z moim podejściem,albo nie wiem z czym.. W domu mam same problemy, chcialabym zeby znalazł sie ktos , kto mnie będzie kochal , mam dość samotności. Jak gdzies wychodzę, to kolezaki czesto biorą chlopakow, całują sie , przytulają , a ja czuje sie tylko jak kula u nogi. Rozmawiają o związkach, a ja czuje sie coraz gorzej. Nawet na studniówkę ide z kolegą mojej koleżanki. Coś jest ze mną nie tak. Faceci zwracają na mnie uwagę ale to wszystko , żaden nigdy nie starał się nawiązać kontaktu i go utrzymać. Bardzo chcialabym zeby znalazł się ktoś , kto będzie mnie mógł przytulić :( Kto będzie normalnym,fajnym facetem

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
wiesz mam tak samo, wiekszosc moich kolezanek ma chlopakow, a ja nie. Jakos strasznie mi na tym nie zalezy, nie jestem zdesperowana jeszcze, no ale nie ukrywam, ze fajnie by bylo sie zakochac. Mam tak samo z tym, ze faceci zwracaja na mnie uwage, ale nie umiem stworzyc z nimi wiezi. W ogole to ja nie rozumiem za bardzo facetow, nie rozumiem ich znakow, nie odbieram sygnalow, nie wiem kiedy zachowuje sie niestosownie i facet mysli,ze moze sobie na wiecej pozwolic, dowiedzialam sie raz, ze "zlamalam serce" mojemu kumplowi nawet nie wiedzac co zrobilam zle. Traktuje facetow jak kumpli, a gdy jakis probuje mnie poderwac to udaje ze tego nie widze, uciekam. Chcialabym czuc sie swobodnie przy facecie, chcialabym, zeby nasz zwiazek zaczal sie od przyjazni, ale nie wiem czemu kazda proba kontaktu ze strony faceta jest dla mnie niesamowicie krepujaca.

Gość gość
dziecko jak bedziesz miala 25 lat to mozesz sie zaczac tym martwic 19-latka ktora nigdy nie byla w zwiazku no faktycznie tragedia :O

Gość gość
Nie pociesze cie bo jestem mama takiego faceta ktory ozenil sie w wieku 30-lat i mial wiele naprawde fajnych kobiet, dopiero jak skonczyl szkole to pomyslal o zyciu wierz mi, oni tak maja , musisz poprostu poczekac ...

Gość gość
*kazda proba kontaktu wiazaca sie z czyms wiecej niz przyjazn

Gość gość
No o tym właśnie mówie,świetnie to ujełaś :( Czy ktos nam pomoże ? Może to jakaś blokada z naszej strony ?

Gość gość
"No o tym właśnie mówie,świetnie to ujełaś" x do kogo to ?