Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie o koszt podarunku dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

hej sprawa wygląda tak, moja przyjaciółka ma 3 letnią córcię. nie jestem jej chrzestną, zawsze odwiedzając przyjaciółkę, robiłam małej "bogate" wyprawki, w okolicy 100 euro (widywałyśmy się z regóły 3 razy do roku. Końcem roku dopadł Nas kryzys i musieliśmy zamknąć firmę, spłacić długi firmy i w styczniu postanowiliśmy wrócić do PL, i teraz pytanie - jak sądzicie czy prezent dla dziecka (za 15 zł) prędzej upominek może być? Nie pracuje ani ja ani mąż, mamy jakieś tam oszczędności, ale nie na tyle by żyć spokojnie Jak Waszym zdaniem tym prezentem jest szmaciana lalka, w środku ma groszek taki

Gość gość
Moim zdaniem nie liczy się cena:) tylko pamięć

Gość gość
Moze byc.

Gość gość
fajnie ze zawsze robilas prezenty ale pamietaj ze to tylko dodatek. Przyjaciolka powinna rozumiec twoja sytuacje . A poza tym dziewczynka jest juz na tyle duza ze wieksza frajde sprawilaby jej wspolna zabawa :-) wiec nie miej dylematu

Gość gość
Dokładnie, nie cena a pamięć ;) Ja kupuję dzieciakom zawsze na allinside.pl rzeczy i się podobają ;)

Zgadzam się z poprzednikami. Za dużą uwagę przywiązujesz do ceny. Twoja znajoma zapewne wie, jaką masz teraz sytuację i wątpię, że oczekuje od Ciebie drogiego prezentu. Nie to jest istotne, tylko pamięć.

Gość gość
Jasne ze może by :-) Dorzucić jakieś cukierki i będzie ok ;-)