Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karrolina

CZY TO MOŻE BYC CIĄŻA?

Polecane posty

Gość Karrolina

Z góry przepraszam, bo wiem ze ten wątek zapewne milion razy sie tu ukazywał, ale zrozumcie spanikowaną kobietę. Czy mogę byc w ciąży? Pierwszy dzień ostatniego okresu był 28.12.2014r lecz moj cykl wynosi 30-31 dni. 2 tygodnie temu uprawiałam z nazeczonym petting i nie doszło do wytrysku we mnie ani nic z tych rzeczy, ale od tamtego momentu właśnie złe sie czuje, wiem ze może byc to spowodowane tym ze rzadko uprawiamy seks ale cóż. Natomiast 18.01 uprawialiśmy juz normalnie seks z zabezpieczeniem, jednakże dla bezpieczeństwa nie skończył we mnie. Może to przez stres (bo nawet śniło mi sie ze jestem w ciąży!) ale boli mnie bardzo lewy jajnik, mam białe upławy choć zawsze je mam przed okresem i kilka dni temu z tych nerwów było mo aż noedobrze. Miałam tez zgagę ale pewnie to dlatego ze w dzień najadłam sie słodyczy, dopadła mnie kilkudniowa chandra jedzenia. Tak wiec okres planowo powinnam dostać 27-28.01 Moje pytanie jest nastepujące, czy uważacie ze po prostu sie nakręciłam? Naczytałam sie w internecie opini kobiet i teraz sie boje bo mam zaledwie 20 lat. Z nerwów juz sama nie wiem czy coś mogło jednak wlecieć czy nie... No ale bez przesady wiatropylna tez nie jestem. Błagam pomozcie

Gość Karrolina
Ps. Panikuje tak bo jak na objawy okresu to wszystko zdarzyło sie chyba za wcześnie :/ chociaz wiem ze niektóre kobiety nawet kilka dni po okresie juz sie tragicznie czuja

Gość Karakataka
Nie jestes w ciazy:) okres przyjdzie normalnie:)