Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MelodyBusi

Jak będzie wyglądać seks facetem starszym ode mnie, jeśli nadal jestem dziewicą

Polecane posty

Witam!Poznałam przez Internet faceta, ma 59 lat, mieszka w Nowym Jorku, jest rozwiedziony (zdradziła go żona).Ja mam 31 lat i mieszkam w Polsce. Oczywiście sprawdziłam wszystko na Interneciei wiem, że jest prawdziwy.To jest pierwszy facet, który nie chciał abyśmy rozmawiali o seksie.Jest inny problem.On bardzo chce, żebym przyjechała do niego i koniecznie miała z dziecko.Nie odstraszył go nawet fakt, iż przyznałam się, że jestem dziewicą.Wiem, jak wygląda.Nie jest przystojny, ale obiecuje mi miłość.Po dwóch dniach rozmowy powiedział, że mnie kocha. Co mam robić?Nigdy nie kochałam się z męźczyzną, a tu mam kochać się z facetem w wieku mojego ojca i mieć z nim dziecko.

Gość gość
Wiej, to psychol. Naprawde zachcianki jakiegos goscia z internetu moga sprawic, ze zrobilabys cos tak powaznego?

Gość
Jeśli wystarczyły mu dwa dni żeby powiedzieć że Cię kocha, a ma 59 lat, to w swoim dorosłym życiu mógł być już zakochany jakieś siedem tysięcy razy ;-)

Gość gość
Dziewica w takim wieku ? To naprawdę zdurniał ten facet, albo jest skończonym desperatem chwytającym się brzytwy. Z taką dewotą się zadać to koszmar.

Gość gość
Nie masz przypadkiem lekcji do odrobienia?

Gość
Pewnie nie ma, ferie są.

Gość gość
W moim wieku lekcje ? No dobre :) Szukam 40-to letniej cnoty , ta co tu pisze jest za młoda i ma za wysokie aspiracje. Nie chciał bym takiej bo ma zajeżdżoną łechtaczkę paluchami.