Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak odezwu ze strony faceta

Polecane posty

Gość gość

Poznałam fajnego faceta.Wzajemnie się sobie podobamy.Raz widzieliśmy się na spotkaniu,a potem utrzymywaliśmy kontakt mailowy.Wszystko było dobrze do 20 stycznia,po tym dniu cisza z jego strony.Napisałam mu dwa maile co słychać,tęsknię w ciągu dwóch dni.Czy mam dziś coś napisać czy poczekać na niego?Były w tamtym tygodniu dni,ze nie odezwał się bo miał prpblemy,potem podał odezwał się mailowo i przeprosił. Proszę o poradę?Napisać dziś i podać telefon,że jak chce to moźemy porozmawiać.

Gość gość
a o czym będziecie rozmawiać jak on chce p*****ać anie strzępić język na durne gadki

Gość gość
dziewczyno czy ty jestas jakaś psychiczna? Jak mozna wysyłac kolejne wiaodmosci jak facet nie odpowiada na twoje wiadomosci? wez wyluzuj bo wszytsko zepsułaś. Zapamietaj raz na całe życie- to facet zdobywa i pisze do ciebie a nie na odwrót!

Gość gość
O czym? O tym co go trapi? Wcześniej pisał że ma kryzys.To co mam zrobić?

Gość gość
Skończyć włazić na chama w doopę ...

Gość gość
nie znasz gościa ,a chcesz robić za psychoterapeutkę

Gość gość
I co z tego ze tak ci napisał?? najczesciej tak sie pisze z grzecznosci aby nie powiedziec wprost-"spiierdalaj". Czy ty to rozumiesz? Jak facet jest dziewczyna zainteresowany to zrobi wszytsko aby nawiazac z nia kontakt a jesli tego nie robi lub wymiguje sie jakimis problemami to znaczy ze jest pozamiatane

Gość gość
Od dziś nie piszę.Napisałam tylko dwie wiadomości i to wszystko.Uważasz,że już wszystko popsułam?Nie napieprzałam po kilkanaście wiadomości tylko dwie w ciągu dwóch dni.

Gość gość
Ona pisze mu maile że tęskni buhahhahaha dziewczyno wez się ogranij , tak sie nie robi i nie dziwie sie ze facet zacząl cie unikać

Gość gość
No niby tylko dwie ale dwie były z twojej inicjatywy i facet cie ewidentnie olewa wiec nie rób juz wiecej wstydu i odpuśc. jeszcze tylko moze cie tu uratowac to ze jak dlugo bedziesz milczała to faceta to zaciekawi czemu sie tak dzieje. Ile ty masz lat ze jeszcze nie wiesz ze to facet powinien działać?

Gość gość
raz widzieliście sie na spotkaniu i nie wzieliście do siebie numerów telefonu ? tylko pisaliście maile ? buhahahahaha

Gość gość
Poznaliśmy się we wrześniu,a kontakt mamy od listopada,więc uważam,ze to sporo czasi,abym mogła wysłać dwie odp.w ciagu dwoch dni z braku jego odezwu typu co słychac?On bez przerwy pisal tesknie,mysle itd.

Gość gość
Tez jestem zdziwoina,ze nie podal jeszcze telefonu i nie poprosil o moj.To co mam mu nspisac swoj nr czy czekac na jego?

Gość gość
od września sie znacie i nie macie do siebie telefonu, jesuuuuuuu :O

Gość gość
We wrześniu się poznaliśmy,ale ja wyjechałam na miesiąc i od listopada mamy kontakt i byliśmy na pierwszym spotkaniu,on jest po przejsciach od sierpnia.

Gość gość
Poradzcie co mam robic?Moze ponownie ma trudne dni? Od dzis cisza z mojej strony,tylko bede sprawdzac cY napisał.A jak odezwie się,to zapeoponuję wymianę nr telefonów.

Gość gość
Zależy mi na nim....

Gość gość
Nikt nie pogada:(

Gość gość
???¿??

Gość gość
Jeżeli podoba mi się jakaś dziewczyna to sam dążę do kontaktu. Piszę, dzwonię, spotykam się itp. Jeśli koleś nie odpisuje dwa dni to znaczy, że chyba już nie chce mieć z Tobą nic wspólnego, chyba - bo może też ma problemy jakieś osobiste i nie może dać znać.

Gość gość
Zależy mi na nim?

Gość gość
Domyślam się,że ma problemy,bo na początku przed spotkaniem sam szalsł,jak nie odpisywałam.Powiedz co mam zrobić?

Gość gość
????

Gość gość
Napisz i zapytaj go czy ma problemy jakieś, żeby dał Ci znać bo się martwisz. Jeśli do 24 godzin się nie odezwie tzn że zerwał kontakt, wtedy szkoda Twojego czasu na takiego buraka.

Gość gość
Czy ostatnia odp. to pisal facet? Sama nie wiem co mam robić? Poczekam jeden dzień moze napisze

Gość gość
???????

Gość gość
Bosz, dziewczyno, gdyby mu zalezalo, gdyby chcial to malo tego zeby odpisal, ale juz dawno by mial twoj nr telefonu i by do ciebie dzwonil. Czy naprawde jestes tak naiwna, ze wierysz, ze cos z tego bedzie?

Gość gość
Trzeci dzień się nie odzywa.Czekam....znów przeżywa kryzys.Napisze do niego za tydzień.Jeszcze w środę,że wzdycha za mną....

Gość gość
jeszcze w srode pisal,ze wdycha za mna.

Gość gość
ten koles nie ejst Toba zianteresowany - nawet nie wzial numeru telefonu, olewa Twoje wiadomosci itd. - o facecie swiadcza czyny nie slowa - to ze pisze ze teskni, wsadz miedzy bajki - trzyma cie na wszelkie wypadek i idzie mu dobrze, juz cie zaciekawil , juz Cie soba zianteresowal - wie ze moze cie miec na skinienia palca - i jak bedzie chcial tobedzie mial - ale zebys sie nie obrazila to cie podgrzewa jakimis tekstami o tesknocie/problemach itp. A zajety jest pewnie innymi kobietami w tym czasie - moze stad tez nie dal ci telefonu bo sobie nie zyczy byc niepokojonym? maile to co innego bo te sie czyta w wolnym czasie